Kırşehir için hayallerimizi Alnımız AK Başımız dik bir şekilde gerçekleştirdik

21 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
202 defa okundu.
Kırşehir için hayallerimizi Alnımız AK Başımız dik bir şekilde gerçekleştirdik

Kırşehir için hayallerimizi Alnımız AK Başımız dik bir şekilde gerçekleştirdik

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Bizim bu kadar çok koşturmamızın sebebi; Kırşehir’e olan aşkımızdır. Kırşehir’i aşkla sevmekle kalmayıp tarihî hizmetlerle de tanıştırdıklarını ifade ederek son 10 yılda şehre 830.000.000 TL’lik yatırım yaptık.

Başkan Bahçeci Esnaf, vatandaş ve mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor, ne mutlu bize milletimiz gönlüne girebilmişiz, gittiğimiz her yerde sevgi ve muhabbetle karşılaşıyoruz.

Kındam Mahallesinde güzel bir toplantı yaptık, 2009 da kanalizasyon yoktu, doğal gazı, parkı yoktu, hepsini yaptık şükür, okul ve cami bahçelerini, mezarlıkları yaptık, daha da güzel hizmetler yapacağız. Irmak bucağı köylerinin düzenlediği muhteşem toplantıyla sevgimizi, muhabbetimizi, ahitimizi pekiştirdik. Dedeli Köyünün düzenlediği toplantıyla seçimleri değerlendirdik, destekleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ediyorum, bir ve beraberiz çok güçlü bir aileyiz, 31 Mart seçimlerinden sonra güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Uzun çarşıyı, yıllarca kimsenin ilgilenmediği bu çarşımızı tekrar ayağa kaldırdık, devamı için hazırladığımız projeler de gerçekleştiğinde çok daha güzel olacak. Eski tavuk pazarı civarı esnafımızı ziyaret ettik, uzun çarşı bitti inşallah sırada pazara kadar olan bu bölge var, yeter ki çalışana emek verene sahip çıkalım, Allah’ın izniyle kalkınma ve güzelleşme devam edecek. Hemşerilerimizle güzel bir sohbet gerçekleştiriyoruz, memleketin neresine baksanız eserlerimiz var elhamdülillah, çalışana sahip çıkmanın hepimizin görevi olduğunu anlattık. Esnafımızla ve halkımızla kucaklaşıp ahit tazeliyoruz, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kırşehir için hayallerimizi Alnımız AK Başımız dik bir şekilde gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

10 yıldır heyecanımız ve kararlığımızla her alanında devrim niteliğinde işlere imza atarak hemşerilerimize en iyi hizmetleri yaptık. Memleket İşi Gönül İşi sevdasıyla yola çıkan bizleri büyük bir sevgi ve coşku ile karşılayıp iyi dileklerini sunan samimiyetle bizi karşılayarak dükkânına misafir eden, gördüğü anda durarak selam veren ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ederim. Halkımızdan aldığımız güçle, Kırşehir’imiz için canla başla çalışıyoruz. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Kırşehir’imizi el birliğiyle çok daha güzel günlere taşıyacağız.

Önümüzdeki dönemde Kırşehir’i yeni yatırımlarla tanıştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Bahçeci Kırşehirlileri; 31 Mart’ta gönül belediyeciliğine ‘evet’ demeye, yepyeni bir dönemin müjdesini vermeye davet ederek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN