Kırşehir ASP. Spor Kulübünün Büyük Başarısı

3 Mayıs 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1286 defa okundu.
Kırşehir ASP. Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Kırşehir ASP. Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2. Geleneksel Nejat Çekin Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

162 sporcu mücadele ettiği şampiyonada, erkeklerde ASP Hatay Gençlik ve Spor Kulübünden Mehmet Sönmez birinci, ASP Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübünden Tarık Hepgül ikinci, ASP İstanbul Gençlik ve Spor Kulübünden Mehmet Şirin üçüncü oldu. Erkeklerde mücadele eden İl Müdür Yardımcımız Abdullah Kömürcüoğlu çeyrek finale kadar yükselme başarısını gösterdi.

Kadınlarda ise birinciliği ASP Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübünden Elif Gökçe Akyıldız, ikinciliği ASP Muğla Gençlik ve Spor Kulübünden Sezin Kunur, üçüncülüğü de ASP Kırşehir Gençlik ve Spor Kulübünden Gözde Kocaman elde etti.

ASP Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gürdal Gümüş, dört gün süren organizasyonda sporcuların kıyasıya mücadele ettiğini söyledi. Şampiyonanın sorunsuz tamamlandığını belirten Gümüş, “İlkini geçen yıl yaptığımız şampiyonaya bu sene katılım daha fazla oldu. Tüm illerimizden gelen sporcular Fethiye ve çevresini görme fırsatı buldu. Şampiyonayla bakanlık bünyesinde çalışanlar hem kaynaştı hem de bölgenin tanıtımına katkı sağladık.” dedi.

Düzenlenen törenle, dereceye giren sporculara madalyaları ile kupaları verildi.

Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada sporcumuz İl Müdür Yardımcısı Abdullah Kömürcüoğlu ve Psikolog Gözde Kocaman’a göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebriklerini sunduğunu ifade etti.

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN