Kırşehir’in en önemli ve güzel projelerinden olan Kent Park Projesi, Ahi Stadı ve bağlı olarak Uzun Çarşı istikametine doğru devam ediyor.
Kırşehir’in en önemli ve güzel projelerinden olan Kent Park Projesi, Ahi Stadı ve bağlı olarak Uzun Çarşı istikametine doğru devam ediyor.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin en önemli projeleri arasında yer alan Kent Park Projesi’nin ilk etabı tamamlanırken; binlerce Kırşehirli ile yerli ve yabancı konukların ziyaret ettiği KENT PARK, görsel zenginliği ve peyzaj çalışmaları ile birbirinden güzel aktivite ve çiçekleriyle Kırşehir’in ekran yüzü haline geldi.
Projenin devamı niteliğinde olan Ahi Stadı yönünde çalışmalara devam edilirken; stat girişinde bulunan köprü genişletildi ve derenin ıslahı bu bölgede sağlandı.
Dolmuş duraklarının kaldırıldığı bölgede, yine park ve peyzaj uygulamalarının yer alacağı bildirilirken; proje, Ahi Külliyesi ile birlikte Uzun Çarşı istikametine doğru devam edecek.