KANSERDE DOĞRU TEDAVİ!

12 Temmuz 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
8228 defa okundu.
KANSERDE DOĞRU TEDAVİ!

kanser-110111LVKanser Hastalığına İnsülinli Kemoterapi Ve Hipertemi Tedavileri Uygulanması Gereken Yöntemleri Belirlendi

Kanserde kullanılan yüksek doz kemoterapinin yarardan çok zarar getirdiği belirlendi, bizde 40 Arena Gazetesi olarak uygulanması gereken insülinle kemoterapi ve hipertermi tedavilerini öğrendik.

İnsülinle kemoterapi ve hipertermi gibi ülkemizde çok az bilinen yöntemleri kullanarak kanser tedavisi uygulanması gerektiği belirtildi. işte uygulanması gereken kemoterapi yöntemleri;”

Türkiye’nin ilk onkoloğu olarak kanser hastalığının son yıllardaki artışını neye bağlanır?

Kanser son yıllarda nüfus artışıyla açıklanamayacak bir yükseliş içerisinde. Bunun en önemli sebeplerinden biri karbonhidrat ve şekerden zengin beslenme. Günümüzde insanlar çok yemek yiyor ve az hareket ediyor. Sigara ve hareketsizlik oksijen alımını azalttığı için kansere zemin hazırlıyor.

Amaç daha fazla ilaç satmak

Kemoterapinin yeterli olmadığını düşünülüyor Neden?

Çoğu zaman sırf kemoterapi ile hasta iyileşmiyor. Kemoterapi bağışıklık hücrelerini öldürdüğü için yan etkilere yol açıyor. Tıp fakültelerinde hala yüksek doz kemoterapi uygulaması anlatılıyor. Ancak bu uygulama yarardan çok zarar getiriyor. Kongrelerde hala yüksek doz kemoterapi çalışmaları anlatılır ve hekimlere bu uygulamalar dikte edilir. Amaç elbette daha fazla ilaç satmak. Kemoterapi öncesi insülin ile Truva atı tedavisi

Sizin tedavi yöntemi nedir?

Biz burada eskiden yapılan yüksek doz tedavileri kesinlikle uygulanmıyor. Burada yapılan, metronomik kemoterapi denilen düşük dozda, devamlı tedavi. Normalde verilen dozun dörtte birini veriliyor ama her hafta veriliyor. Böylece yan etkiler azalıyor ve daha pozitif sonuçlar alınıyor.   Buradaki en önemli yöntemi ise, insülinle kemoterapi. Bu yöntem ilk olarak Meksika’da keşfedilmiş olan ve dünyada sayılı merkezde kullanılan bir yöntem. Kanser hücreleri şekerle yaşar. İnsülin ile kan şekerini düşürüp kanser hücrelerini önce zorluyor. Bunlar şeker aramaya başlıyorlar ve şeker pencerelerini açıyorlar. Biz de işte tam o sırada kemoterapi ilaçlarını şekerli bir eriyik içinde zerk ediliyor.

Bir tür Truva atı hilesiyle kanserli hücreleri kandırılıyor. Böylece ilacın etkisini en az beş altı kat arttırmış olunuyor.

Vücut ısısını 40 dereceye çıkarmak bağışıklığı kamçılıyor

Bir de ısıtma yöntemi kullanılıyor bilindiği kadarıyla

İnsülinle kemoterapinin etkisini yükseltmek için burada bir de hipertermi yöntemini kullanılıyor. Hipertermi özellikle Almanya’da çok yoğun olarak kullanılan bir ısıtarak tedavi yöntemi. Hastayı 40 dereceye kadar ısıttığımızda hasta hücreler daha çabuk telef oluyor. Ölen hasta hücre sayısı artıyor. Vücut ısısının yükseltilmesinin bir başka faydası daha var. İnsan hastayken ateşi yükselir.              Bunun sebebi vücudun yüksek ısıda bağışıklık hücrelerini arttırmasıdır. Hipertermi de aynı şekilde hastanın bağışıklık sistemini kamçılayarak tedaviye bu anlamda da katkı sağlıyor.

Zerdeçal bir mucize

Bu tedaviler haricinde hastalara neler tavsiye edilir?

Tüm bunlar yetmez. Hastanın kanseri besleyen karbonhidrat ve şekerli gıdaları da kesmesi gerek. Makarna, pilav, tatlı, ekmek, börek, çörek yasak. Reishi mantarı, Japon mantarlarının bir karışımı olan PS Complex, CQ Complex, Koenzim Q 10, Alpha Lipoic Acid ve Omega 3’ü de besin takviyesi olarak tavsiye ediyorum ben. Yurtdışında bunlarla ilgili yapılmış yüzlerce çalışma ve yazılmış makale vardır. Bir de hakkında yüzlerce makale yazılmış olan zerdeçal kanser tedavisinde bir mucizedir.

Beslenme nasıl olmalı?

Lahanagiller çok mühim. Brokoli, karnabahar, lahana, brüksel lahanası. Bunların içinde sülforofanlar denen kansere karşı son derece tesirli kükürtlü bileşikler var. Hastalarıma her gün

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN