Huzurevi ve sevgi evlerinde bayram sevinci

15 Eylül 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
248 defa okundu.
Huzurevi ve sevgi evlerinde bayram sevinci

PROTOKOL SEVGİ EVLERİ VE HZUUREVİNİ ZİYARET ETTİ (İHA/KIRŞEHİR-İHA)

İl protokolü Kurban Bayramı sevincini huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla paylaştı.
Vali Necati Şentürk ve beraberindeki heyet Fatma Bacı sevgi evleri ile huzurevi’ni ziyaret ederek devletin koruması altındaki çocuklarla ve huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.
Bayramlaşma ziyaretlerinde sevgi evlerinde kalan çocuklar ile huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi.
Vali Necati Şentürk, mübarek Kurban Bayramının bütün müslüman alemine ve tüm insanlığa barış ve esenlik getirmesini temenni ettiğini söyledi.
Öğretmenevinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin bu sene her zamankinden farklı olarak Ahi Evran Külliyesinde düzenlendiğini belirten Vali Şentürk, “Mübarek Kurban Bayramına erişmenin sevinci içerisinde, Ahi Evran Camiinde kıldığımız bayram namazı sonrasında vatandaşlarımızla bayramlaştık. Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocukların yanında olduk. Ardından huzurevi sakinlerinin bayramını kutladık. Devletimizin şefkatine sığınan kimsesiz vatandaşlarımızın yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu etmektedir.”dedi.
Bayramlaşmanın dayanışma ruhunu da verdiğini ifade eden Vali Necati Şentürk, “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun, sevgilerin doruklara ulaştığı manevî iklimlerdir. Bayram günleri dostlukların, kardeşliklerin ve barışın hakim olduğu özel günlerdir.”diye konuştu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN