“Her Zaman Esnafın Yanındayız”

5 Ekim 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
567 defa okundu.
“Her Zaman Esnafın Yanındayız”

Esnafları Sık Sık Ziyaret Ederek İstek, Beklenti ve Sorunlarını Dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Alışveriş Yapan Halkla da Sohbet Etti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Yol Kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Mehmet Ali Altın Bulvarındaki, esnafları tek tek ziyaret ederek alt ve üst yapı çalışmaları boyunca verilen rahatsızlıktan dolayı helallik istedi.

Esnafları sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Bahçeci, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Yol ve kaldırım çalışmamızın tamamlandığı Mehmet Ali Altın Bulvarında esnafımızı ziyaret edip verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı haklarını helal etmelerini istedik, hepsinden de biraz sıkıntı çektik ama değdi çok güzel oldu sözünü duymak bütün yorgunluğumuzu aldı çok şükür hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz.”

Kırşehir’in gelişmesinde esnafın büyük katkısı olduğunu dile getiren Yaşar Bahçeci; ”Belediye olarak her zaman esnafın yanında olduk. Kırşehir’i birlikte şehir haline getirdik. Her fırsatta esnaf kardeşlerimle bir araya gelip, muhabbet etmeye gayret gösteriyorum. Rabbim işlerini kolay, kazançların bol eylesin.” ifadesini kullandı.

Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade ederken, esnaflarda, Yaşar Bahçeci’nin kendilerini ziyaret etmesi ve Kırşehir’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

BELEDİYE BASIN BÜROSU

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN