Hayırlı Olsun Ziyareti

4 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
247 defa okundu.

Adsız

 

Kırşehir Kaman Demirli Köyüne çok amaçlı Köy Konağı yapmak üzere oluşturulan Demirli Köyü Mütevelli Heyeti Dernek Başkanı Hüseyin Ata’nın öncülüğünde yeni atanan Kaman Kaymakamı Murat Girgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dernek Başkanı Hüseyin Ata, Kaman Kaymakamı Murat Girgin’e Demirli köyü, yakında temeli atılacak olan köy konağı hakkında kapsamlı bir bilgi paylaşımında bulunduktan sonra, Demirli köyüne TOKİ aracılığı ile müstakil konutlar yapılması hususunda destek istedi.
Demirli Köyü Mütevelli Heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaman’ın çiçeği burnunda Kaymakamı Murat Girgin Dernek Başkanı Hüseyin Ata tarafından dile getirilen konuları tek tek not aldıktan sonra, Demirli Köyünün ihtiyacı olan her türlü desteği vereceğini ve TOKİ ile ilgili olan çalışmaları en kısa sürede neticelendirerek, ilgili mercilere başvuruları yapacağını belirtti ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını devam ettiren Demirli Köylülerini tebrik etti.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN