“Hayırlı Olsun Kırşehir’im”

17 Haziran 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1982 defa okundu.
“Hayırlı Olsun Kırşehir’im”

“Hayırlı Olsun Kırşehir’im”

31 Mart’ta MHP’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı olan ve Konya Selçuk Üniversitesinde başarılı işlere imza atan Prof. Dr. Onur Köksal, seçim zamanı Kırşehirli hemşehrilerine verdiği sözü Kırşehirli İş Adamı Gürbüz Köksal ile birlikte faaliyete geçirdi.

“SÖZÜM YERDE KALMADI”

Kırşehir’in yerli ve milli markası “Ahi Baba” ayran fabrikasının faaliyete geçmesi üzerine memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Onur Köksal, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Kırşehir’ime hayırlı olsun. Bir söz verdim ben bu garipler şehrine. Seçilsem de seçilmesem de bu şehri bırakmayacağım, bu şehre küsmeyeceğim, darılıp gitmeyeceğim dedim. Bu şehri, bu şehrin rızkını haksız yere yiyenlere terk etmeyeceğim dedim. Sözü yere düşenin şerefi de yete düşer dedim. Sürekli İSTIHDAM dedim ve demeye de devam edeceğim.

BU DAHA BİR BAŞLANGIÇ

Yerli ve Milli markamız Ahi Baba Ayranları Kırşehir’ime hayırlı olsun. Nasıl ki Konya’nın Torku markası var, artık Ahi Baba’da bu kadim şehrin markası. Ben sözümü tuttum. Sıra Kırşehir’imde” dedi.
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Kırşehirli İş Adamı Gürbüz Köksal ise ilk açıklamayı gazetemiz muhabirine yaptı. İş adamı Köksal, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Yıllardır memleketime ve memleketimin insanlarına hizmet ediyorum. Yıllar geçse de memleketime hizmet etmeye devam edeceğim. Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Kırşehir’imize yeni Ahi Baba’da Ayran Fabrikamız hayırlı olsun.”
40 Arena Gazetesi ekibi olarak Doç. Dr. Onur Köksal ve İş adamı Gürbüz Köksal’a hayırlı olsun diyor başarılarının devamını diliyoruz.

(HABER: DİDEM CEYLAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN