HAYATLARINI BİRLEŞTİREN İMZAYI ATTILAR

5 Ekim 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1017 defa okundu.

HAYATLARINI BİRLEŞTİREN İMZAYI ATTILAR

Birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmak isteyen Şahin ve Aydın çifti Ordu Gökkuşağı Düğün Salonuna Alkış tufanı eşliğinde girerken mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Şahin ve Aydın çifti Düğün salonunda düzenlenen Nikâh töreninde “Bir Ömür Mutluluğa Evet” cevabını verdiler. Düğüne katılan yüzlerce davetli bu mutlu ana tanıklık etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde çiftin arkadaşları da genç çiftleri bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

MUTLULUĞA GİDEN YOLA ÇIKTILAR

Nikâh sonrası ilk danslarını yapan çiftin mutluluklarına salonda bulunan yüzlerce kişi şahit oldu. Şahin ve Aydın çifti düğün törenine katılan davetliler ile birlikte gece boyunca çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğüne katılanlar bu mutlu anları çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirirken düğün takı merasiminin ardından sona erdi.

Biz de 40 Arena Gazetesi Ailesi olarak, değerli çalışanımız Gazetemiz Editörü kardeşi Tolga Şahin ve eşi Arzu Aydın’a bir ömür boyu mutluluklar diliyor, bir yastıkta kocamaları temennisinde bulunuyoruz. Bir ömür boyu mutlu olmalarını ve Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulunuyoruz”

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN