GÜÇ VE ENERJİ BİRLEŞİMİ YAPILIYOR

1 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
302 defa okundu.
 GÜÇ VE ENERJİ BİRLEŞİMİ YAPILIYOR

3 (1)Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, İç Anadolu Bölgesinde Bulunan Üniversite Rektörleri İle Güç Ve Enerjisini Birleştiriyor.

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, İç Anadolu Bölgesinde bulunan üniversite rektörleri ile güç ve enerji birliği yaparak sinerji oluşturma yolunda büyük ve önemli adımlar attığı bildirildi. Bu bağlamda, 31 Mart 2016 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Kocamış ve Prof. Dr. Nihat İnanç ile birlikte Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.

Karşılıklı iş birliği çerçevesinde fikir alışverişinde bulunulan ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt’ta eşlik etti. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile Rektör Yardımcılarını Ahi Evran üniversitesi kampüsü ve Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarını gezdiren Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile Rektör Yardımcılarını ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN