GÖZÜN AYDIN KIRŞEHİR

28 Haziran 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
437 defa okundu.

GÖZÜN AYDIN KIRŞEHİR

Yüksek seçim Kurulu yasa gereği milletvekillerinin illere göre dağılımını yeniden belirledi. Mersin, İstanbul 1. ve 2. bölgeden birer milletvekili azalırken; Kırşehir, Bayburt ve Tekirdağ’ın milletvekili sayıları birer arttı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya Kırşehir’in milletvekili sayısının artmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kendisi de Kırşehirli olan Yıldırım Kaya, “Kırşehir halkı, 24 Haziran 2019’da yapılan genel seçimlerde CHP’den bir milletvekili seçerek yeni bir başlangıca imza attı. İkinci büyük adımı da 31 Mart yerel seçimlerinde; Kırşehir Merkez, Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlıklarında CHP adaylarını seçerek devam ettirdi.” dedi.

“AKP yönetiminde olan Kırşehir iki milletvekili ile temsil edilirken, şimdi ev sahibi CHP oldu ve milletvekili sayısı üçe çıktı.” diyen Kaya, “Kırşehir halkı; 24 Haziran’da ve 31 Mart’ta CHP’ye güvenerek yetki verdi, şimdi sıra bizde. Her zaman altını çizerek söylüyorum; Kırşehir’e ve Kırşehir halkına hizmet ederek, küçülen değil, büyüyen bir Kırşehir’i mutlaka gerçekleştireceğiz. Artık Kırşehir makûs talihini yenecek, Orta Anadolu’nun parlayan bir yaldızı olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaya, “Demokrasi gazisi Kırşehir, demokrasiye sahip çıkarak İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye örnek oldu. Teşekkürler Kırşehir, artık TBMM’de de üç milletvekili ile temsil edileceksin…” diyerek Kırşehir halkına teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın açıklaması:

Kırşehir halkı, 24 Haziran 2019’da yapılan genel seçimlerde CHP’den bir milletvekili seçerek yeni bir başlangıca imza attı. İkinci büyük adımı da 31 Mart yerel seçimlerinde; Kırşehir Merkez, Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlıklarında CHP adaylarını seçerek devam ettirdi.

AKP yönetiminde olan Kırşehir iki milletvekili ile temsil edilirken, şimdi ev sahibi CHP oldu  ve milletvekili sayısı üçe çıktı.

Kırşehir halkı; 24 Haziran’da ve 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisine güvenerek yetki verdi, şimdi sıra bizde. Her zaman altını çizerek söylüyorum; Kırşehir’e ve Kırşehir halkına hizmet ederek, küçülen değil, büyüyen bir Kırşehir’i mutlaka gerçekleştireceğiz. Artık Kırşehir makûs talihini yenecek, Orta Anadolu’nun parlayan yaldızı olacak. Demokrasi gazisi Kırşehir, demokrasiye sahip çıkarak İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye örnek oldu. Teşekkürler Kırşehir, artık TBMM’de de üç milletvekili ile temsil edileceksin…

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN