GENÇLERİN İYİLİK AĞACI PROJESİ DEVAM EDİYOR

24 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
350 defa okundu.
GENÇLERİN İYİLİK AĞACI PROJESİ DEVAM EDİYOR

12525105_659551424183046_4548270451098907915_o_1Gençlik Merkezi Üyesi Gönüllü Gençleri Hazırlamış Oldukları Yiyecekleri Kırşehir Belediyesine Ait Hayvan Barınağı Teslim Ettikleri Bildirildi.

Gençlerin İyilik Ağacı, iyilik yapmanın alışkanlık haline dönüşmesi, iyiliklerin paylaşılması yoluyla toplum bilincinin artırılması ve kişilerin değil, yapılacak iyiliklerin ön plana çıkması amacıyla tüm gençlik merkezlerinde uygulamaya başlanmış bir Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olduğu belirlendi. Kırşehir Gençlik Merkezi üyesi Gönüllü Gençlerinin kendi çabaları ile hazırlamış oldukları yiyecekler Kırşehir Belediyesine ait hayvan barınağındaki köpeklerin tüketmeleri için barınak görevlilerine teslim edildi. Gençlerin İyilik Ağacı Projesi talimatnamesi Çevre ile ilgili maddesi çerçevesinde etkinlikler gerçekleştirildi.

“Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında;

Ulusal ve uluslararası çevre programlarını ve projelerini tanıtmak, yaygınlaştırmak,

Ağaç dikmek, meşe palamudu toplamak ve bu bilinci yaygınlaştırmak,

Yeniden kullanma Geri Dönüşüm ve Genç Dönüşüm kampanyalarına katılmak, yeniden kullanma bilincinin yaygınlaşması için çeşitli faaliyetler düzenlemek,

Çevre kampanyalarına katılmak ve çevre-temizlik bilinci oluşturmak için seminerler düzenlemek,

Konu ile ilgili resimler yapmak ve sergilemek,

Doğa ile insan arasında köprü oluşturmak ve bilinç aşılamak,

Hayvan hakları bilincinin yaygınlaştırılması için kampanyalar düzenlemek, artık yiyeceklerin toplanarak sahipsiz hayvanların beslenmesini sağlanması gibi faaliyet ve etkinlikler düzenlenmekte olduğu belirlendi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN