ESKİ SEVGİLİYİ GERİ DÖNDÜRMEK

12 Ocak 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
615 defa okundu.
ESKİ SEVGİLİYİ GERİ DÖNDÜRMEK

aslıBiz insanlar bir şeylerin kıymetini kaybedince anlıyoruz. Aslında herkes için de söylenemez. Giden bir şeyi geri döndürmeye çalışmak insanların içinde var. Sizler için oturup bir araştırma yaptım. Umarım işinize yarar

ESKİ SEVGİLİYİ GERİ DÖNDÜRMEK İÇİN YAPMAMANIZ GEREKENLER

1- KISKANDIRMAK İÇİN SEVGİLİ BULMAK

Sanıyorsun ki; sevgili bulduğunda değerini anlayacak “Vay be, hemen kaptılar” diyecek ve tıpış tıpış geri dönecek… Tabii ki hayır. Senin bir başkasıyla birlikte olman onu vicdanen rahatlatacaktır. Hatta “Demek ayrılmakta haklıymışım” dedirtecektir.

2- SÜREKLİ ARAYIP KENDİNİ HATIRLATMAK

Bu durum onu senden bıktırmakla sonuçlanacaktır. “Ama ben arkadaşça arıyorum” yalanına da sığınma. Ne arkadaşlığı? Sen ona hala aşıksın, arkadaş olabilir misin? İstersen bir de sana yeni sevgilisiyle ilişkisini anlatsın! Çok acil durumlar olmadıkça arama.

3- ‘SENSİZ OLAMIYORUM’ DİYE YALVARMAK

Bak güzel kardeşim, ilişki devam ederken sevgiline “Sensiz olamam” demen harika bir şey. Çok romantik bir cümle. Ama ilişki bittikten sonra bunu söylersen dünyanın en aciz, en zayıf, en zavallı insanı olarak görülürsün. Kim böyle biriyle birlikte olmak ister ki?

4- ARAYA ‘ÇAKTIRMADAN’ BİRİLERİNİ SOKMAK

Birilerini ayarlayıp, ona gönderip (ama sen göndermemiş gibi) “Ya seni çok seviyor. İnan hali çok harap. Hem siz birlikteyken çok iyi bir çifttiniz, bir daha deneseniz?” falan dedirtirsen yandın. Sen karşındaki insanı aptal mı sanıyorsun? Tabii ki senin gönderdiğini anlayıp tepki gösterecektir.

5- TAMAMEN ORTADAN KAYBOLMAK

Bir derviş pozisyonuna girip kendini dağlara taşlara vermeyi düşündüğünden hiç kuşkum yok. Şehrini ya da ülkeni bile değiştirmeyi düşünüyorsun eminim. Tamam da hani sevgilini geri döndürmeye çalışıyordun? Ortadan kaybolursan dönmek istese bile nereye dönecek acaba?

YAPMANIZ GEREKENLER

1- SOSYALLEŞ, DOSTLARLA GÖRÜŞ

Hayata bağlı kalmalısın. Melankolik takılmayacaksın. Yaşamına devam edeceksin. Senin kendini toparladığın onun kulağına mutlaka gidecektir. Yalnız sosyalleşeyim derken işin otunu çıkarma. Kendini göstermek için onun gittiği mekanlara falan gitme.

2- ONUNLAYKEN YAPAMADIKLARINI YAP

Sevgililik sorumluluğu diye ertelediğin şeylerin hepsini hayata geçir. Spor salonuna yazıl, git saçını kestir, uzun süredir eğilmediğin hobilerine eğil. Yani ona şu mesajı gönder: “Bak sen varken ben işte böyle yapamadığım şeyerden dolayı sıkıntı çekiyordum. Şimdi daha mutluyum.

3- KENDİNİ İŞİNE VER

Kariyer basamaklarını adım adım tırmanmanın tam zamanı. O var diye işten erken çıkıyordun ya, çıkma, iki katı eforla çalış. Senin işinde yükseldiğini gördükçe inan bana hayranlığı artacaktır. Hatta, “Sen neymişsin be abi” falan bile diyebilir.

4- MUTLU EDEN ŞEYLERLE UĞRAŞ

Kendine daha fazla zaman ayırma ayrıcalığına sahipsin. Daha fazla okuyabilir, daha fazla sinemaya, konsere, etkinliğe gidebilirsin. Yani seni ne mutlu ediyorsa artık. Yatırımı kendine yap. Kendini geliştirdikçe mutlu olursun. O dönmese bile bir sonraki ilişkine kadar zedelenmiş kişiliğini tamir edersin.

5- EN UYGUN ZAMANI BEKLE

Elbet bir gün buluşacaksınız. Bir şekilde, bir yerde… Ama lütfen bu aşamaları geçmeden buluşma. Seni en zayıf halinle görmesine izin verme. Toparlan, silkin, ayağa kalk ve ondan sonra görüş. Senin güçlü olduğunu görmesi gerek. Hah, işte belki o zaman… Yeniden…

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN