Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu Şehit Astsubay Mustafa Gevrek Adına Başsağlığı Mesajı Yayınladı
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu Şehit Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek adına başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda;” Ne acıdır ki; bu sabaha da, yine şehit haberleriyle uyanmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Hain emeller peşindeki kanlı terör örgütü, Hakkari’de ve Mardin’de, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik kanlı planlarını gerçekleştirmiş, 6 askerimiz şehit olmuştur.
Bu ateş ilimize de düşmüş, Kırşehir Boztepe nüfusuna kayıtlı Kıdemli Astsubay Mustafa Gevrek kardeşimiz Hakkari’de yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olmuştur.
Ulusumuzun birliğini bozmaya yönelik terörün bir an evvel son bulması, anaların yüreğine düşen bu ateşin sönmesi, hepimizin en büyük temennisidir.
Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceği gerçeğini bir kez daha vurguluyor; başta hemşerimiz Mustafa Gevrek olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” Dedi.