EKİCİOĞLU: Kırşehir’in Parası Kırşehir Halkı İçin Harcanacak!

12 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
216 defa okundu.
EKİCİOĞLU: Kırşehir’in Parası Kırşehir Halkı İçin Harcanacak!

EKİCİOĞLU: Kırşehir’in Parası Kırşehir Halkı İçin Harcanacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan ile birlikte vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan sahada “Hükümet, belediyeye para vermezse Kırşehir’de başka bir belediye nasıl çalışacak?” şeklinde bir kara propaganda yapıldığını söyleyerek “Biz Kırşehir halkı ile birlikte Belediyeyi yönettiğimizde nasıl iş yapılacağını tüm Türkiye’ye göstereceğiz.” dediler.

EKİCİOĞLU: MAKAMLARI KOLTUK DEĞİL DE SANDALYE OLARAK GÖRÜRSEK HER ŞEK DAHA GÜZEL OLACAK!

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, “Belediye gelirleri kanunu var. Merkezden para geliyor mu geliyor. Hiçbir parti ayrımı yapmaksızın gelir. Belediyenin kendi bütçesi de var. Yani para var. Para kimin için harcanacak? asıl bunun sorulması gerekir.” dedi ve tüm yatırımların ve harcamaların Kırşehir halkı için olacağının altını çizdi.

EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR’DE İŞSİZ ORANI YÜZDE 14 İKEN KIRŞEHİR’İ YÖNETENLERİN OTURUP BUNLARI DÜŞÜNMESİ GEREKİR!

Daha aday olur olmaz tüm Kırşehir halkının Başkanı olacağının sözünü verdiklerini belirten CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir halkı 31 Mart’ta bu görevi kendilerine verdiğinde herkese eşit uzaklıkta bir başkan olacağını yineledi. İlla bir ayrıcalıklı davranmak gerekirse fakirden yana ayrıcalıklı olacaklarını belirten Ekicioğlu halkın çıkarını gözeten bir belediyecilik örneğini hayata geçireceklerini söyledi.

Ekicioğlu, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de işsizlik sorunu olduğunu ifade ederek “Türkiye’nin işsizlik oranı yüzde 10 seviyelerindeyken, Kırşehir’de ise işsiz oranı yüzde 14’dür. Bizim Kırşehir’i yönetenler için oturup bunları düşünmemiz gerekir.” dedi.

MİLLETVEKİLİ İLHAN: TÜM KIRŞEHİR HALKININ GÜVENDİĞİ VE BAŞKAN OLMASINI İSTEDİĞİ SELAHATTİN EKİCİOĞLU İLE BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ!

Kırşehir halkının desteğinin her geçen gün daha da arttığını dile getiren Ekicioğlu Kırşehir’in nasıl bir Kırşehir olacağının oylanacağı 31 Mart seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Proje ekibiyle birlikte hazırladıkları 70 projenin maliyeti de dahil her şeyin hesaplandığını dile getiren Ekicioğlu asli işlerinin yanı sıra Kırşehir’in ülkeye açılan kapılarını da çoğaltacaklarının altını çizdi.

“Makamları koltuk değil de sandalye olarak görürsek her şek daha güzel olacak!” diyen Ekicioğlu çocukların geleceklerinin ellerinden alınmadığı bir Kırşehir için herkesin sorumluluk üstlenmesi çağrısını yaptı ve çağdaş ve modern bir Kırşehir’in oluşturulması amacıyla 31 Mart’ta tüm Kırşehir halkını oyunu kullanmaya davet etti.

MİLLETVEKİLİ İLHAN: KIRŞEHİR’DE HALK DEĞİŞİM İSTİYOR!

CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan da seçime 17 gün gibi kısa süre kaldığını belirterek artık Kırşehir’de değişim zamanının geldiğini ve Kırşehir halkının da bu değişime oylarıyla katkı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi. Milletvekili İlhan açıklamasında şunları söyledi:

“24 Haziran’da yapılan genel seçimlerde İyi partili dostlarımızla ile kurduğumuz Millet ittifakının meyvelerini verdiğini ve hiç vekil çıkartılamayacak yerlerden vekil çıkartmanın mecliste gururunu yaşıyoruz.

Şimdi önümüzde memleketimizin kaderini, geleceğini belirleyecek olan Belediye başkanlığı seçimleri var. Tüm Türkiye ve Kırşehir olarak sorunlarımız aynı. İşsizimizin,

çalışanımızın, çiftçimizin bir çok sorunu var, eğer bu seçimi kazanamazsak sorunlarımız daha da büyüyecek ve yanlış uygulamalar devam edecek.

Kırşehir’de İyi Partili dostlarımızla birlikte tüm Kırşehir halkının güvendiği ve başkan olmasını istediği Selahattin Ekicioğlu ile bu seçimi kazanacağız. Artık, Kırşehir’de halkın değişimden yana olduğunu yaptığımız her görüşmede fark ediyoruz. O nedenle de 31 Mart’ta tüm Kırşehirli hemşerilerimi sandığa giderek oy vermeye davet ediyorum. Kırşehir hepimizin Kırşehir’i ve Kırşehir’imize sahip çıkacağız!”

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN