EDEBİYATÇI TAZEOĞLU,AŞKI ANLATINCA SÖYLEŞİ ALANINDA İMZA İZDİHAMI OLDU

30 Mayıs 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
426 defa okundu.
EDEBİYATÇI TAZEOĞLU,AŞKI ANLATINCA SÖYLEŞİ ALANINDA İMZA İZDİHAMI OLDU

EDEBİYATÇI TAZEOĞLU, AŞKI ANLATINCA SÖYLEŞİ ALANINDA İZDİHAM OLDU (ENDERHAN ÖZ/KIRŞEHİR-İHA)

29. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Kitap Günleri’ etkinliklerine katılan Edebiyatçı Yazar, Kahraman Tazeoğlu imza gününde beklenen ilgiyi gördü.
Katılımcıların uzun süre alkışladığı yazar Kahraman Tazeoğlu, merhum bozlak ustası Neşet Ertaş’ın memleketinde olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve Kırşehir’den daima mutlu ayrıldığını söyledi.
Tazeoğlu, “Türk kitap okurunun yüzde 80’i bayanmış, araştırmacılar böyle olduğunu söylüyor. Böyle olunca biz erkeklerin şansı biraz zor. Kitap fuarları bir çok güzelliklere vesilede oluyor. Belediyenin gerçekleştirdiği fuarın arkası da gelecektir. Fuar olduğu sürece her yıl geleceğime dair söz veriyorum. Okuduklarınız sizin hayatınızla bütünleşiyorsa, okuduğunuz kitabı yaşıyorsunuz demektir.” dedi.
Yazmaya nasıl başladığını da anlatan Tazeoğlu, “Yazıyorsun, okunuyor ve okunanlar da insan kendi hayatını buluyor. Okuyucu neye dikkate almalı, yazdıran mı? Yazan mı? Sorusunu daima ben gittiğim her yerde soruyorum. Bir romanımda yazdıran diye düşünenler için, bir haikayede anlattım. Yazan daima önemlidir. Aynı düşünceleri, farklı anlatabiliriz. Kelimelerin gücünü ve kelimeleri iyi kullanmayı bilirseniz geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Anadolu da yapılan kitap fuarları yazar-okuyucu için iyi bir buluşma fırsatıdır. Gazete ve televizyonlara çok çıkmak yerine okuyucunun ayağına gitmek önemli diye düşünmekteyim. “diye konuştu.
Tazeoğlu, söyleşiden sonra katılımcılarla öz çekim yaparak kitaplarını imzaladı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN