Cumhur İttifakında Çatlak Mı Var?

28 Kasım 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
685 defa okundu.
Cumhur İttifakında Çatlak Mı Var?

Geçtiğimiz günlerde bir okuyucumuz bizleri arayarak Çiçekdağı’nın Alan Köyü, köy yolunun ve Mahalle Yollarının defalarca dilekçe vermelerine rağmen bir türlü yapılmadığını belgelerle bizlere aktardı.

İddia edildiği üzere Ankara’dan Köye yerleşen Hasan Dirican adlı bir vatandaş, kardeşleri ile birlikte Hayvancılık, yapmaya karar verdiler. Ama köy yollarının çamur olması hayvancılık yapacak olan vatandaşları olumsuz yönde etkiliyor. Yetkililere sitem eden vatandaşlar;

‘Köyümüzün ve mahallemizin yolu çok berbat önümüz kış ağır tonajlı makineler çalıştırdığımızdan ne yokuş çıkabiliyor nede dereden tepeden geçebiliyoruz bu kış ayında halimiz harap kimse bizim bu köyle ilgilenmiyor.’ Dediler

Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş beye defalarca rica etmemize rağmen bir sonuç alamadıklarını belirten vatandaşlar,  “Milletvekili Mustafa Kendirli ye söyledik oda yaptıramadı Hani Köylü Şehirlinin Efendisiydi ne olacak bizim bu köyün hali derken geçkin hanemiz var Taşımalı öğrencimiz var Allahtan şu an Pandemiden dolayı okullar kapalıda öğrencilerimiz sıkıntı çekmiyorlar.

Bu yolumuz yapılmaz ise tekrar şehre taşınacağız biz hayvancılık yapalım ülkemiz ekonomisine bir nebzede olsa katma değer sağlıya bilirsek ne mutlu diye işimize dört elle sarılmak isterken bir Genel sekreteri aşamıyoruz.” Dedi.

 Yapığı detaylı araştırma sonucu Gazetemize konuşan Çiçekdağı İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ay, ‘görüştük görüşmemiz de bir soru sorduk bin ah işittik’ dedi. Mehmet Ay gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vali Beyi Köyümüze davet ettik bir türlü fırsatı olup da gelmesi kısmet olmadı  Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz beyi bir türlü aşamadık aşamamızın gerekçesi de Çiçekdağılı Çiçekdağı Kırşehir merkezde oturan  ve  2019 Yerel seçimlerde siz CHP Adayı Selahattin Ekicioğlu’nu desteklediniz bizim adayı kaybettirdiniz gidin Yolunuzu Selahattin  Ekicioğlu yaptırsın demesi bizlerin kafasından kaynar sular indi oysa bizim yani MHP’nin adayı vardı bizler kendi adayımıza oy verdik eğer Cumhur ittifak olmuş olsaydı kendi adayımız olmamış olsaydı AK Partinin adayına oyumuzu verirdik Genel Seçimlerde bizler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdik oysa bizim kendi adayımız vardı ve onu desteklemekle en doğal hakkımızdı Çiçekdağı Merkez MHP den AK Partiye geçti bizler sizlere kırıldık mı? küstük mü oysa seçim biteli iki seneye yaklaştı bizlere seçilmemi hizmet getireceksiniz, oysa seçim bitince her seçilmiş rozetini çıkarır halka hizmet eder sen bana oy verdin vermedin kavgası mı ?olur çocuklar gibi Sayın Valimiz İbrahim Akın’ı Kış bastırmadan köyümüze beklemekteyiz kendilerinin bizzat gelip görmelerini bizzat istirham ediyoruz. Önümüzde Erken seçim var Genel Başkanımız Cumhur ittifakının adayına oy vermemizi istemektedir ama Kırşehir Atanmışları seçilmişlerin sözünü dinlememektedir buda Cumhur ittifakında çatlaklar oluşturmaktadır bizlerin çalışma şevkini siyasette ortaklığa da zarar vermektedir.            

40 Arena Haber Merkezi

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN