CNN Türk’e Boykot!

7 Şubat 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
160 defa okundu.
CNN Türk’e Boykot!

CHP yönetimi CNN Türk kanalını boykot kararı aldı. Kararı açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan oldu. Özkan şunları söyledi

“CNN Türk televizyonu özgür ve bağımsız haber kanalı olmak yerine tıpkı A Haber gibi iktidarın borazanı bir propaganda aygıtı olmayı tercih etmiştir. CNN Türk halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına alarak iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirme ve bunları sürdürmektedir.

Adeta bir reklam ajansı gibi çalışan TV kanalı yerel seçimlerden bu yana CHP’nin karşısındaki konumlamasını sürdürmektedir. CNN Türk kanalının patronundan ve yönetiminden iktidarın saray bataklığından çıkıp özgür tutum takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz.”

CHP MYK’sının 3 Şubat 2020 tarihinde yaptığı toplantıda CNN Türk’ü boykot kararı aldığını aktaran Özkan, şöyle devam etti:

“CHP’li hiçkimse, yöneticisinden üyesine, hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz. Saygılarımızla milletimize duyururuz.

Kırşehir halkı da CNN Türk televizyonu özgür ve bağımsız haber kanalı olmaktan çıktığına tepki gösterdi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN