Çetinkaya’dan 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
273 defa okundu.

sc 19 mayıs

“Özgüveni Yüksek, Milli Şuur ve Karakter Sahibi, Nitelikli Genç Nesiller Yetiştirmek İçin Son 14 Yıldır Yoğun Çaba Sarf Ediyoruz”

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya yayınladığı mesajda: “Anadolu’nun işgal güçleri tarafından yağmalandığı günlerde, tarih sahnesinde yer aldığı sürece bağımsızlık ve özgürlüğü kendine temel hedef olarak belirlemiş büyük Türk Milleti’nin, Mustafa Kemal Atatürk etrafında kenetlenerek yok olmadığını tüm dünyaya bir kez daha ispat etmesi açısından 19 Mayıs 1919 tarihinin oldukça önemli olduğunu belirtti.

Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlamalarına, özümsemelerine ve bu ruha sahip çıkmalarına büyük önem veriyoruz. Özgüveni yüksek, milli şuur ve karakter sahibi, nitelikli genç nesiller yetiştirmek için son 14 yıldır yoğun çaba sarf ediyoruz. Gençlerimizin önünü açmak, onları hayata ve geleceğe daha iyi hazırlamak için bugüne kadar birçok reformu hayata geçirdik. 16 Nisan Halkoylamasında kabul edilen ve seçilme yaşını 18’e indiren Anayasa değişikliği gençlerimize verdiğimiz önem ve onlara duyduğumuz güvenin en açık göstergesidir.

Bu tarihten itibaren gençler hem siyasette hem de devlet yönetiminde daha çok temsil edilecekler, daha çok söz sahibi olacaklardır. Gençlerimizin 19 Mayıs’ın içerdiği derin mananın idraki içinde, ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, bizi biz yapan değer, ilke ve hasletlere sonuna kadar sahip çıkacaklarına inanıyorum.

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmetle yad ediyor, gençlerimizi ve Aziz Milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN