Büyük Gurur Yaşıyorum

1 Mayıs 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1177 defa okundu.
Büyük Gurur Yaşıyorum

Büyük Gurur Yaşıyorum

Kırşehir Belediyesporun başarılı orta saha oyuncusu Kırşehir’deki ikinci sezonunda yeşil-beyazlı takım ile şampiyonluk sevinci yaşayan Ganalı futbolcu İbrahim Aminu, elde edilen şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Kırşehir Belediyespor’la güzel bir sezon geçirdiğini söyleyen tecrübeli orta saha oyuncusu, “Benim ilk Türkiye deneyimim olan Kırşehir’e geçen sene geldim. Gerçekten beni çok sevdiler ve en iyi şekilde ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu sene Kırşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayarak kupa kaldırma mutluluğuna eriştim” dedi.

Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre takımının uzun sureli giyemeyen İbrahim Aminu, “Kırşehir gerçekten çok güzel bir şehir. Bura da futbola büyük ilgi ve sevgi var. Geçen sezon çeşitli şanssızlıklar yüzünden ligi orta sıralarda tamamladık. Ama bu sezon Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci ve Kulüp Başkanımız Veli Şahin kulübü alınca güzel bir kadro kuruldu. Bizler takım olarak çok çalıştık, taraftarlarımızın de büyük desteği ile seri galibiyetler aldık. Ve sonrasında grubumuzda güçlü rakiplerimizi geride bırakarak şampiyon olduk. Sonrasında Ankara’da 5. Grup şampiyonu Nevşehirspor Gençlik Spor engelini de kayıpsız geçerek Kırşehir’e yıllar sonra 3. Lig sevincini yaşattık. Kırşehir bu şampiyonluğu hak etmişti. Ben ve takım arkadaşlarım da giydikleri yeşil-beyazlı formanın haklarını fazlasıyla verdiklerine inanıyorum. Bu başarı hepimizindir. İnşallah Kırşehir Belediyespor 3. Lig’te daha başarılı olur ve daha üst liglere çıkar. Çünkü Kırşehir daha üst liglere layık” dedi.

Kırşehir’de kendisine gösterilen sevginin karşılığını vermeye çalıştığını da anlatan İbrahim Aminu, Kırşehir Belediyespor’a ve taraftarlara yeni sezonda da başarılar diledi.

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN