

Mucur’da uzun yıllar medya sektöründe hizmet eden Sait Uyar, Aday adayı Olduğunu açıkladı
Mucur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kırşehir Basın Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sait Uyar, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevi için aday adaylığını açıkladı. Muzaffer Aslan’ın Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından İl Başkalığı aday adaylığı için açıklamalar devam ediyor ve aday sayıları yükseliyor.
Gazetecilik sektöründe Kırşehir’e önemli hizmetlerde bulunan Sait Uyar, Kırşehir’in menfaati ve şehre daha iyi hizmet vermek için İl başkanlığına talip olduğunu açıkladı.
Sait Uyar 2018 Mucur Belediye Başkanlığı seçimlerinde aktif rol alarak Atılgan Yılmaz’ın Belediye Başkanı seçilmesinde büyük emeği var ve Atılgan Yılmaz’ın çok az bir oyla olsa da seçilmesine katkı sağlamıştır.









