Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

11 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
952 defa okundu.
Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Gençler Basketbol A Yarı Final Müsabakaları 10-13 Nisan 2018 Tarihleri Arasında Kırşehir’de Başladı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan  Gençler A Basketbol Yarı Final Müsabakaları grup 10-13 Nisan 2018 Tarihleri Arasında Kırşehir’de  organize edilmeye başlandı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen olan Basketbol Gençler A Yarı Final müsabakaları 09 Nisan 2018 Perşembe günü saat 17:00 de Cacabey Gençlik Merkezinde yapılan teknik toplantının arından grup müsabakaları başladı.

10-13 Nisan 2018 tarihleri arasında oynanacak olan Gençler A Basketbol Yarı Final müsabakaları Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bululan Aşıkpaşa Spor Salonun da genç kızlar ve Kırşehir Spor Salonunda ise genç erkek maçları ile yarı final müsabakaları devam ediyor.

Genç Erkekler Basketbol A da 8 okul ve Genç Kızlar Basketbol A da 8 okul olmak, toplamda da 16 okulun katıldığı yaı final müsabakalarına şu okullar katıldı. Genç Erkeklerde A da Özel Bursa Özlüce Doğa Anadolu Lisesi , Nilüfer, Bursa , Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi,  Gaziantep; Ted Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, Ankara; Bayraklı Özel Öbek Boğaziçi Anadolu Lisesi, İzmir; İtü Geliştirme Vakfı Özel Ekrem Elginkan Lisesi,  İstanbul; Özel Diltaş Anadolu Lisesi, Konya; Erzincan Anadolu Lisesi, Erzincan; Özel Diyarbakır Final Anadolu Lisesi, Diyarbakır yer alıyor.

Genç Kızlar A da ise Özel Florya Doğa Anadolu Lisesi, İstanbul; Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi, Ankara; Özel Okyanus Anadolu Lisesi, Adana; Atatürk Anadolu Lisesi, Çorum; Erzincan Anadolu Lisesi, Erzincan; Özel Final Anadolu Lisesi, Erzurum; Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, İstanbul; 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi, Niğde okul takımları yer alıyor.

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN