Başkan Ekicioğlu’ndan Esnaf Ziyareti

25 Ekim 2021
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
112 defa okundu.
Başkan Ekicioğlu’ndan Esnaf Ziyareti

Kırşehir Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu CHP Milletvekili Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Kırşehir Pazaryeri esnafıyla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Son günlerde akaryakıt, elektrik, doğal gaz ve gıda maddelerine gelen zamlar nedeniyle halkın büyük bir geçim sıkıntısı yaşadığını söyleyen Başkan Ekicioğlu, “Her gün birçok ürüne gelen fahiş zamlar ne yazık ki halkın alım gücünü günden güne düşürürken esnafımızın da sıkıntısı giderek katlanıyor.” dedi.

CHP Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Pazaryerinde bulunan tüm esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını da dinleyen Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Covid-19 salgınıyla birlikte geçim sıkıntısı, işsizlik, ekonomik kriz karşısında çaresiz kalan vatandaş her yeni güne zamlarla uyanırken bu durumdan işçi, memur ve emekli ve esnafımız başta olmak üzere her kesim ciddi oranda etkileniyor.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle ilimizde de pazar esnafı tezgah açamaz; vatandaş da ise pazara uğrayamaz duruma geldi. Pazar esnafı, sebze ve meyve fiyatlarının zamlanmasından dolayı satış yapamamaktan haklı olarak şikayet ederken “ucuz ürün bulurum” umuduyla pazarı karış karış gezen vatandaşlar ise maalesef pazardan eli boş döner hale geldi.

Ülke genelinde yaşanan kuraklık, Covid-19 salgını, tarım arazilerinin verimli kullanılamaması ve yüksek enflasyon nedeniyle pazaryerlerine yaklaşamayan vatandaşlar, her geçen gün artan hayat pahalılığı karşısında ne yazıktır ki çaresiz kalıyor.

Temennimiz yaşanan sıkıntıların bir an evvel son bulması ve gerek esnafımızın gerekse de hemşehrilerimizin geçim sıkıntılarının son bulması noktasında merkezi anlamda gerekli önlemlerin alınarak ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların bir an önce son bulmasıdır.”

Haber Merkezi

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN