BAŞKAN BAHÇECİ SAHA DENETİMLERİNDE

16 Eylül 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
399 defa okundu.
BAŞKAN BAHÇECİ SAHA DENETİMLERİNDE

1

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, aksaklık olup olmadığına dikkat çekti.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir genelinde yapılan sert zemin, kilit parke,  asfalt, asfalt yama ve park çalışmalarını yerinde inceleyerek, gördüğü aksaklıkların giderilmesi konusunda bilgi vermeye devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi’nin sert zemin ve yol yapım  çalışmalarına hız vermesi ile birlikte şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Bahçeci, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları denetliyor.

Başkan Bahçeci, şehrin pek çok noktasında çalışmasını sürdüren Kırşehir Belediyesi’nin Yenice Mahallesi Üniversite arkası  sert zemin çalışmaları, Saraycık Mahallesi sert zemin çalışmaları ve Kervansaray Mahallesi petrol arkası yol açma çalışmalarını  yerinde inceleyerek yapılan saha çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi.

Başkan Bahçeci ayrıca; “Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip  modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz’’dedi.

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN