BAŞKAN BAHÇECİ, EMEKLİ OLAN PERSONELLERİNİ ONURLANDIRDI

4 Ağustos 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2715 defa okundu.
BAŞKAN BAHÇECİ, EMEKLİ OLAN PERSONELLERİNİ ONURLANDIRDI

1Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi’nden Emekli Olan Personeline Plaket Vererek Onurlandırdı

Kırşehir Belediyesinde yılını tamamlayarak emekliliğe hak kazanan 4 personel, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci tarafından plaket ile onurlandırıldı.

Plaket törenine Başkan Yardımcıları Yaşar Sulu ve Emre Şahinci katıldı. Emekli Personel için düzenlenen Plaket töreninde Başkan Bahçeci Kırşehir Belediyesi’nin bir aile olduğunu belirterek, “Uzun yıllar Kırşehir Belediyesine hizmet ettiniz. Kırşehir’e hep birlikte hizmet ederek, emeğiniz geçti. Bundan dolayı Allah razı olsun. Belediye’de çalışmak kutsal bir iştir. Sonuçta çocuklarımızın rızkını bu iş vesile kazanıyorsunuz. Bunu yanında kendi şehrimize, memleketimize hizmet etme fırsatı buluyorsunuz. Bu açıdan aslında çok şanslısınız. Hem rızkımızı kazanıyorsunuz hem de ecdadımızı, atalarımızı yaşadığı; çocuklarımızın yaşayacağı Kırşehir gibi önemli ve mübarek bir şehre hizmet etme fırsatı buluyorsunuz. Sizlerde Belediyemize, şehrimize hizmet verdiniz. Emeklilik hayatınızda sevdiklerinizle, çocuklarınızla, ailenizle inşallah tatlı bir emekli hayatınız olur. Belediyemizden kopmadan, emeklide olsanız belediyecilik ölene kadar devam eder. Kırşehir Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Sizlerde bu ailenin birer ferdisiniz. Emekli olunca bu aileden ayrılmış olmuyorsunuz, yine bu ailenin birer ferdisiniz. Bize de ne zaman ihtiyaç duyarsanız her zaman sizlerin yanındayız, bunu da bilmenizi istiyoruz. Hepiniz emekli ikramiyelerinizi aldınız. Allah şükrüler olsun ki Kırşehir Belediyesi artık emekli ikramiyelerini ödeyebiliyor. Hepinizden Allah razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizlere hayırlı ömürler versin. Allah acı keder vermeden sağlıkla emekliliğinizi yaşamayı nasip etsin. Kapımız her zaman size sonuna kadar açık olacak” diye konuştu

Törende Başkan Bahçeci Emekli olan 4 personele tek tek Plaketlerini vererek sivil hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar diledi.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN