BASIN MÜDÜRÜ OSMAN DEMİR’DEN “BASIN KARTI” UYARISI

14 Ocak 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
530 defa okundu.
BASIN MÜDÜRÜ OSMAN DEMİR’DEN “BASIN KARTI” UYARISI

od (1)İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir’den, Basın Mensuplarına” Basın  Kartı Yenilenme” Uyarısı Yapıldı

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü tarafından basın kartlarını tertip, dizgi ve baskı bakımından yenileriyle değiştirilmesine karar verildiğini belirten İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir;”Bilindiği gibi Basın Kartı işlemleri  Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü ve bazı illerde oluşturulan Bölge Müdürlükleri aracılığıyla yürütülmektedir.Sahteciliği önlemek ve basın kartlarının gelişen teknolojiye uygun hale getirilmesi amacıyla zaman  zaman  basın karlarının şekli ve düzenlenmesi değiştirilmektedir. bu amaçla , 2015 yılı sonunda uluslararası standartlarda hazırlanan yeni basın kartlarının dağıtımı amacıyla basın mensuplarının talepleri alınmaya başlanmıştır. Duyulan ihtiyaç üzerine  31 Aralık 2015 tarihinde sona eren bu süre 15 ocak 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Değiştirme başvurularının www.byegm.gov.tr internet  adresinden yenileneceğini ifade eden İl Basın                ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman  Demir;

“Basın Mensubu arkadaşlarımızın  mağdur olmamaları için site üzerinden müracaatlarını yapmaları gerekiyor. zaten sisten üzerinden işlemin nasıl yapılacağı detaylı bir şekilde anlatılıyor ve her aşamada yönlendirme yapılıyor . buna rağmen sıkıntı çeken arkadaşlarımız olursa kendilerine İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz görevlerince yardımcı olunacaktır.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN