BAHÇECİ: “BİZ BU KOLTUKLARDA KIRŞEHİR’İN PARLAK GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İÇİN VARIZ”…

28 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
454 defa okundu.
BAHÇECİ: “BİZ BU KOLTUKLARDA KIRŞEHİR’İN PARLAK GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İÇİN VARIZ”…

BAHÇECİ: “BİZ BU KOLTUKLARDA KIRŞEHİR’İN PARLAK GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İÇİN VARIZ”…

31 Mart´ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tevazu, gayret ile sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi gönlüne basan Kırşehir halkı şimdiden zaferi ilan etti.

Beraberindeki heyet ile esnafı ziyaret ederken gün boyu da hemşerilerimizle mahalle toplantılarında buluşan Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Esnaf, vatandaş ve mahalle toplantılarında hemşerileri ile tek tek tokalaşarak gönülleri alan Başkan Bahçeci, “Kadirşinas Kırşehirli kardeşlerim her zaman olduğu gibi bugünde bizlere kucak açıyor, bağrına basıyor. Onların bu güvenine, sevgisine Rabbim bizleri layık kılsın.” dedi.

Başkan Bahçeci, on yıldır bize güvenen, bizimle beraber hizmet kervanında yürüyen vatandaşlarımız tarafından duyulan bu güveni boşa çıkarmadık bundan sonra da çıkarmayacağız. İnsanımızın en az yürekleri kadar sıcak hanelerine konuk olmak bizler için büyük bir mutluluk verici, 31 Mart seçimleriyle de, Kırşehir halkının gönül hanesine konuk olmayı arzuladıklarını söyledi.

Vatandaşların 31 Mart´tan sonraki yeni dönem için yapılmasını istedikleri talepleri dinleyen Başkan Bahçeci, Kırşehir için hazırlanan 41 Vizyon projeler hakkında bilgiler verdi.

Hizmet Kervanı 31 Mart’ta Yeniden Yol Alacak

Esnaf ziyaretlerinde ve alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaşarak hemhal olan Başkan Bahçeci, Kırşehir’i çok seviyoruz. 31 Mart´ta çok önemli bir seçim olacağını biliyoruz. Her arkadaşımız bu seçimin önemini biliyor. Hizmet üretmek AK Parti´nin işi, eserler ortaya koymak AK Parti´nin işi. Bu hizmet ve eserleri üretecek kadrolarda burada. Rabbim yolumuzu açık etsin. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 31 Mart akşamı inşallah zaferimizi yeniden kutlayacağız.” dedi.

Kırşehir’de on yıl önce değişimin, gelişim ve dönüşümün başını çektik

Kırşehir’in AK Parti iktidarları sayesinde yükseliş trendine girdiğini vurgulayan Başkan Bahçeci “Bu süreçte yerelde ise belediyelerimiz yöresel kalkınmaya öncülük etti. Belediye olarak bizler de Kırşehir’de on yıl önce değişimin, gelişim ve dönüşümün başını çektik. Temel belediyecilik hizmetleri bir yana, şehrimizde turizm, tarım, hayvancılık, eğitim, kültür, sanat, spor gibi hemen her alana yoğunlaştık. On yılda hayallerimizi gerçeğe dönüştürdük. On dört mahallemizde projeler gerçekleştirdik. Bugün nerede bir gelişim varsa, bilinmelidir ki altında kesinlikle Kırşehir Belediyesi’nin imzası var” diye konuştu.

Çalışanın paçasından çekilmesine müsaade etmeyelim

Başkan Bahçeci, 31 Martta yeni bir tarih yazacağız ve bu sevgiyi muhabbeti aramızdaki bütün bağları güçlendireceğiz. İnşallah hizmetlerimizi daha da artıracağız. Biz büyük Türk Milletiyiz ayrım asla yapmadık. Kırşehir emin ellerde sizler bize bu emaneti iki dönemdir verdiniz. On yıldır gece gündüz sizin için çalışan, emeğini alın terini sizin için

esirgemeyen bir kardeşiniz olarak, kendi arkadaşımızı ve ailemizi ihmal ettik. Çocuklarımızı ihmal ettik ama sizin geleceğinizi, bu çocuklarınızın geleceğini asla ihmal etmedik. Bu şehre gençliğini ve ömrünü vermiş bir kardeşiniz olarak gelin bir olalım, çalışanın paçasından çekilmesine müsaade etmeyelim. Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Kırşehir’imizi geleceğe hazırlayacağız. Biz bu koltuklarda Kırşehir’in parlak geleceğini inşa etmek için varız”

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Başkan Bahçeci, 31 Mart´ın sonucunun bugünden belirlendiğini dile getirerek kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, el ele gönül gölüne vererek ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışı içerisinde Kırşehir’i daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN