BABA VALİ BABALIĞINI GÖSTERDİ

16 Haziran 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2751 defa okundu.

çakacak
Vali Özdemir Çakacak, daha önce kendisine yazdığı bir mektup nedeniyle evinde ziyaret ettiği Hafize Çoban isimli öğrenciye karne hediyesi verdi.
Eğitim ve sağlık durumu Vali Çakacak tarafından takip edilen Sabahat-Osman Yalçınkaya Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Hafize Çoban karnesini aldıktan sonra Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde karnesi ile birlikte Takdirname ve Başarı Belgesini de sunan Hafize Çoban’ı ValiÇakacak dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi.
Başarının iltifata tabi olduğunu ifade eden Vali Özdemir Çakacak, zaman zaman Hafize ile görüştüklerini belirterek daima Hafize’nin yanında olacağını söyledi.
Hafize ile okul ziyaretinde tanıştıklarını ve Hafize’nin kendisine bazı konuları içeren özel bir mektup yazdığını anlatan Vali Çakacak; “Mektuptaki özel konularla ilgili görüşmek üzere Hafize’yi yılbaşı gecesi evinde ziyaret etmiştim. O günden beri de Hafize ile bazen yüz yüze bazen de mektupla görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Ben kendisinin daima yanında olacağını söyledim. Özellikle eğitim konusunda derslerinde başarılı olmasını istedim. İşte bugün Karnesini alan Hafize, karnesinin yanında bir de Takdirname ile Başarı Belgesi de getirdi. Kendisini kutluyor ve bilgisayarla ödüllendiriyorum” dedi.
Ziyaret, Vali Çakacak’ın Hafize’nin yaz tatili planı ve hedefleri ile ilgili düşüncelerini almasıyla sona erdi.

Anahtar Kelime: ,
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN