

“Recep ayı ile başlayarak Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan ayı ile son bulan mübarek üç aylara girdik. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir” diyen Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, mesajına şöyle devam etti:
“Hayatımıza huzur ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve Allah’a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.
Bu aylar, geçmişimizin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir fırsattır. Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, anne, babamız, eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Boztepeli hemşerilerimin başta olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek üç aylarını kutluyor, Ramazan’a sağlık ve sıhhatle kavuşmamız dileğiyle, Allah’tan hayır ve esenlikler getirmesini niyaz ediyorum.”
Haber Merkezi









