AKSARAY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNE ZİYARET

19 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
535 defa okundu.
AKSARAY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNE ZİYARET

01Genel Sekreter Op.Dr.Alpaslan Kuş Ve Beraberindeki Heyet Bir Dizi Temaslarda Bulunmak Üzere Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini Ziyaret Etti

Genel Sekreter Op. Dr. Alpaslan Kuş ve beraberindeki heyet bir dizi temaslarda bulunmak üzere Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti. Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut’un ev sahipliği yaptığı ziyarete Genel Sekreterin yanı sıra Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Halim Koçpınar, İdari Hizmetler Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yetiş katıldı.

Ziyarette Aksaray Devlet Hastanesi Anjiyografi ünitesi, acil servis, yeni doğan ve çocuk yoğun bakım servisleri gezilerek yerinde incelendi. Daha sonra Genel Sekreteri ve beraberindeki heyet Gülağaç İlçe Hastanesinde bulunan Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’nde (AMATEM) incelemelerde bulunarak Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Şavklıyıldız’dan bilgiler aldı.
 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN