AKADEMİK BİRİMLERLE FİKİR ALIŞVERİŞLERİ DEVAM EDİYOR

8 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
308 defa okundu.
AKADEMİK BİRİMLERLE FİKİR ALIŞVERİŞLERİ DEVAM EDİYOR

 

 

DSC_0024 Bilgi, Tecrübe ve Başarı Üçgeni İçerisinde Sürekli Kendini Yenilemeyi Amaçlayan Ahi Evran Üniversitesi, Yeni Başarılara Adını Yazdırmak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor.

Akademik ve idari personeli ile görüşmeler yaparak üniversite ile bütünleşik bir yapı sağlayan Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, birim ziyaretleri kapsamında 7 Nisan 2016 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi akademik personeli ile kahvaltı da bir araya geldi.

Üniversitelerin bilim üreten alanlar olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, akademik personelin sorunlarını dinleyerek görüşlerini aldı. Sürekli değişimin ve gelişimin olması gerektiğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, genç ve dinamik bir kadro ile birlikte öğrenci sayısının da artacağını söyledi.

Bilimsel çalışmaları önemsediklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, öngörülen projeler ve akademik çalışmaların desteklenmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacağını sözlerine ekledi.  Akademik personelin üniversitelerin marka değerini üst sıralara çıkaran en önemli unsur olduğuna vurgu yapan Rektör Karakaya, tüm akademik personele çalışmalarında başarılarak dileyerek teşekkür etti.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN