AK Parti Milletvekili Hacı Turan; “Alçakça Yapılan Darbe Girişiminin 2. Yıldönümü”

14 Temmuz 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2569 defa okundu.
AK Parti Milletvekili Hacı Turan; “Alçakça Yapılan Darbe Girişiminin 2. Yıldönümü”

AK Parti Milletvekili Hacı Turan;

“Alçakça Yapılan Darbe Girişiminin 2. Yıldönümü”

Milletvekili Hacı Turan yaşanan darbe girişimi olaylarına karşı mesaj yayınladı.

Turan, 15 Temmuz Hain Darbe girişimi ile ilgili yayınladığı mesajda; ” O gece Türkiye’nin yerle yeksan olması için harekete geçen hainler; ertesi güne ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyeceklerini, bayrağımızı indiremeyeceklerini, ezanlarımızı susturamayacaklarını, bu ülkeye diz çöktüremeyeceklerini, bu halka boyunduruk vuramayacaklarını anlamanın kahrıyla gerçeklere uyandılar.

Mehmet Akif Ersoy’un ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ sözlerine dikkati çeken Vekil Turan, “Bu necip millet ülkesine yönelik işgal girişimine büyük bir direniş göstererek milli şair Akif’in duasının gereğini yapmıştır. Bizler, özgürlük ve bağımsızlığa âşık bir milletin evlatlarıyız. Dava vatan olduğunda her birimiz canımızı seve seve feda ederiz. O gece de tarih tekerrür etti, milletimiz bağımsızlık ve demokrasisine göz diken hainleri yüreklerindeki iman ve bayrak sevgisiyle bertaraf ederek şanlı tarihine layık olduğunu kanıtladı. Tarih milletimizin kahramanlığını unutmayacak.

15 Temmuzların bir daha yaşanmaması temenni ediyorum, ‘Gün iradeye sahip çıkma günüdür’ diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu, engellisi tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz vatan uğruna şehadet şerbetini içen şehitlerimiz ve gazilerimiz kalplerimizdeki yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti, önüne çıkarılan tüm engellere rağmen yoluna sağlam adımlarla devam edecektir. Bundan sonra yepyeni bir döneme, yeni umutlarla taze bir başlangıç yapıyoruz. Ülkemizi bugünlere ulaştıran tüm kahramanlarımıza minnetimizle; onlardan aldığımız emaneti daha güzel yarınlara taşıyacağız. Aziz milletimiz, yüce devletimiz var olsun, birliğimiz daim olsun.” (Haber: Didem CEYLAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN