AK PARTİ KADIN KOLLARI KADINLARIN EĞİTİME KATKI SUNACAK

18 Mayıs 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
402 defa okundu.
AK PARTİ KADIN KOLLARI KADINLARIN EĞİTİME KATKI SUNACAK

KADIN KOLLARI TARAFINDAN HAZIRLANAN PROJE HAYATA GEÇTİ (ENDERHAN ÖZ/KIRŞEHİR-İHA)

AK Parti Kadın Kolları tarafından hazırlanan ‘Bir Kadını Eğitirsen Bir Nesli Eğitirsin Projesi’ hayata geçti.
Hayata geçen proje hakkında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, teşkilata sundukları projenin hayata geçtiğini ve toplum olarak kadının gelişimini önemseyerek yeni neslin gelişimini sağlamak istediklerini söyledi.
Bağbaşı Mahallesinde hayata geçen bölgede yaşayan kadınlarla uzmanların birebir ve toplu şekilde görüşmekte olduğunu anlatan Düğer, “14 Mahallede bir çok kadınla görüşerek farkındalık oluşturmak ve kadınlarımızın eksikliklerini yine kadınlarımız aracılığı ile tespit ederek kadınımızın düşüncesine ve yaşadığı sosyal sorunlara ortak olarak çözüm önerileri sunmak istemekteyiz. Kadının yer almadığı hiçbir projenin hayata geçmeyeceğini düşünüyoruz.” dedi.
AK Parti İl Başkanlığına sunulan ‘Bir Kadını Eğitirsen Bir Nesli Eğitirsin Projesi’nin onaylanarak çalışmalara hiç beklemeden başlanıldığını anlatan Kadın Kolları Başkanı Düğer, “Teşkilatımız siyasi ayrım gözetmeksizin sunmakta olduğumuz projemize olumlu yaklaştı. Bizlerde manevi destekleri alarak oluşturduğumuz alanında uzman kadınlarla mahallelere gitmeye ve kadınımızın sorunlarını bizzat yerinde dinlemeye karar kıldık. Projemiz kapsamında konuştuğumuz kadınlarımız günlük hayatlarına dair yaşamakta oldukları sorunlarını çoğu zamanda buldukları çözüm yolları ile bizlere anlattı. Uzman kadınlarımızın daima not aldığı ve kadınlarımızın buldukları çözümlerine bizlerde profesyonel ellerin yardımları ile yaklaştık.” diye konuştu.
Bağbaşı Mahallesinde çat-kapı misafir oldukları evde kadınların kendilerine gösterdiği ilgiden de memnun olduklarını belirten Düğer, “Programımız kadınlarımızın dinlenmesinin ardından alanlarında uzman hanımlarımızın kadınlarımızı bilgilendirmesi ile devam etti.İlk toplantımız çok verimli geçti. İnşallah 14 mahallemizde de kadınlarımızla görüşerek yeni yetişecek neslimizin bilinçli,duyarlı,ahlaklı,sevecen,kurallara uyan bireyler olarak yetişmesine katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN