“AK Masa’ya Gelen Talepler Zamanında Çözüldü”

7 Şubat 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
460 defa okundu.
“AK Masa’ya Gelen Talepler Zamanında Çözüldü”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentteki sorun ve taleplere kısa sürede çözüm oluşturmak amacıyla belediye bünyesinde oluşturdukları “AK Masa” iletişim servisine iletilen taleplerin yüzde 98’inin zamanında çözüldüğünü bildirdi. ( Serkan Güner – Anadolu Ajansı )

“AK Masa’ya Gelen Talepler Zamanında Çözüldü”

7 Gün 24 Saat Boyunca Vatandaşa Hizmet Veren AK Masa Servisi İle Her Geçen Gün Şikayetler Çözüme Ulaştırılıyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentteki sorun ve taleplere kısa sürede çözüm oluşturmak amacıyla belediye bünyesinde oluşturdukları “AK Masa” iletişim servisine iletilen taleplerin yüzde 98’inin zamanında çözüldüğünü bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009’da göreve geldiklerinde oluşturdukları sistemle vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek, gelen başvuruları bilgisayar ortamında kayıt altına alıp ilgili birimlere ilettiklerini belirtti.

Vatandaşların talep ve sorunlarına hızlı, somut çözümler üretmek amacıyla oluşturulan “AK Masa” iletişim servisinin bu amaçla önemli bir işlev gördüğünü ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

“AK Masa iletişim servisi, vatandaşlardan bire bir, telefon ya da elektronik posta yoluyla gelen günlük arıza ve talepleri kayıt altına alarak, ilgili birimlere yönlendirilen şikayetlerin düzeltilip düzeltilmediğini takip ederek, talep sahibi ile birim yetkilileri arasındaki koordinasyonu sağlıyor. 7 gün 24 saat boyunca vatandaşa hizmet veren AK Masa servisi ile her geçen gün şikayetler çözüme ulaştırılıyor. 2009 yılından günümüze kadar her gün gelen talepler kayda alınarak, bunun yüzde 98‘i zamanında çözümlendi. Taleplerin kalan yüzde 2’si ise planlandı ve yapısal nedenlerden dolayı 2018 yılı programına alındı. AK Masa’nın başarı oranı geçmiş yıllardan bu zamana kadar sürekli yükselmiştir.”

AA

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN