Kırşehir’in ilçesi Mucur’da gözyaşları döküldü. Mucur doğumlu olan Uzman Çavuş Osman Y. Ablasının evinde intihar etti.
KKTC’de Tankçı Uzman Çavuş olarak görev yapmakta olan Osman Y. Kayseri’de ikamet eden ablasını ziyaret ederek ablasının evinde canından vazgeçti.
Yapılan inceleme sonrasında Mucur İlçesi’ne getirilen Uzman Çavuş Osman Y.’nin cenazesi Emine Hatun Cami’nde kılınan ikindi namazının namazın ardından defnedildi.
İkindi namazı sonrası Osman Y.’nin cenazesi Şehitlik Mezarlığı’na defnedilirken ailesi gözyaşlarıyla toprağa verdi. Mesai arkadaşlarına sosyal medya üzerinden arkadaşları için ‘Ev almaya gitmiştin olmadı be kardeşim’ şeklinde mesaj gönderildiği belirtildi.
Tankçı Uzman Çavuş Osman Y., Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’ne ablasını ziyarete gitmiş ve burada av tüfeği ile intihar ettiği bildirilmişti.