Abdullah Çalışkan’a sevgi seli vardı

21 Ekim 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
540 defa okundu.

t5(30)Ak Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, hem parlamento hem de HAC vazifesi nedeniyle uzak kaldığı Kırşehir’e gelerek, partililerle ve vatandaşlarla hasret giderdi.

Milletvekili Abdullah Çalışkan, bugün saat 15.00 ile 18.00 saatleri arasında Ak Parti Teşkilat Binasına gelerek vatandaşlarla ve partililerle hasret giderdi.

Milletvekili Çalışkan, kendisine yönelik yapılan tüm iftira ve karalama kampanyalarına karşı kadın, erkek, genç yüzlerce vatandaşın sevgi seli ile karalama kampanyalarına cevap vermesini bilerek, Kırşehir halkıyla kucaklaştı.

Hemşerileriyle ve partililerle buluşan Milletvekili Dr. Abdullah Çalışkan, gördüğü yakın ilgi ve sevgiden dolayı son derece duygulu anlar yaşarken; vatandaşlarla ve partililerle tek tek tokalaşarak, sarılarak, hasret giderdi.

Vatandaşların istek ve temennilerini de dinleyerek gerekli notlarını da alan Çalışkan, çok sayıda vatandaşın ve partilinin sevgi seli ile birlikte; bir anlamda önümüzdeki dönemde gerçekleşecek kongre ve seçimlerle ilgili en önemli birlik ve beraberlik mesajını da vermiş oldu.

Milletvekili Abdullah Çalışkan tarafından kendisini karşılayan vatandaşlara ve partilere hurma ikram edilirken; burada yine vatandaşlara yönelik bir konuşma yaptı.

Çalışkan, konuşmasında hem gündemdeki konuları hem de Kırşehir’e yapılacak yatırımların müjdesini verdi. Toplantıya İl Başkanı Salih Çetinkaya’nın katılmaması dikkat çekerken; Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat üyeleri toplantıda tam kadro hazır bulunarak Milletvekili Abdullah Çalışkan’a destek verdiler

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN