Abdullah Çalışkan Yeni Eğitim-Öğretim döneminde başarılar diledi

15 Eylül 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
512 defa okundu.

001

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah ÇALIŞKAN yaptığı yazılı açıklamayla, “2014-2015 eğitim-öğretim döneminin başarılı bir dönem olacağını ve Kırşehir’in eğitimdeki başarısının devam edeceğine inanıyorum.”dedi

 

Milletvekili Çalışkan yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti: “Eğitim anlayışımız, ezbercilikten uzak, öğrencilerimizin ruhsal gelişimlerini temel alan, araştırmayı, sorgulamayı, eleştirel düşünceyi destekleyen, özgüvenli, sorumluluk sahibi ve sorunlara duyarlı nesiller yetiştirebilecek bir anlayıştır.

 

Saygıdeğer öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, ülkemizin yerinin eğitimle değişeceği bilinci ile çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirilmesiyle mümkündür.

 

Kırşehir bu anlamda son yıllarda önemli başarılara imza atmaya başlamıştır. Kazanılan başarılar velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz arasındaki işbirliği, okullarımıza yapılan ek binalarla ile kalabalık sınıf mevcudiyetleri aşağı düşürülmesi, sınıfların donanımları ve ders araç gereçlerinin modern hale getirilmesi sayesinde olmuştur. Yeni eğitim-öğretim döneminde de aynı kararlılık ve azimle çalışarak yeni başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır.

 

Bu vesile ile 2014-2015 eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını, tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz içinde başarılı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN