6 Mayıs 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1068 defa okundu.

Başkan Cihan Azgın’dan, Başkan Ekicioğlun’a Ziyaret

kan Cihan Azgın’dan, Başkan Ekicioğlun’a Ziyaret

         Mersin’deki Kırşehirliler Derneği Başkanı Cihan Azgın ve ekibi Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

         Mersin’deki Kırşehirliler Derneği Başkanı Cihan Azgın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti; ” Kırşehir Belediye Başkalığını Kazanan, Mersin’deki Kırşehirlilerin; kardeşi, yeğeni, bölesi, ağabeyi, arkadaşı, dostu her şeyi; Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ve ekibini ziyaret ederek, Mersin’de Yaşayan Hemşehrilerimizin selamını ve hayırlı olsun dileklerini ilettik.

         Kendisine, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişi ve üzerinde ulu önderin; “Vatanını En Çok Seven, Görevini En İyi Yapandır” sözünün yazıldığı portreyi hediye ettik. Başkanımız Ekicioğlu’nun bu sözü layık ki ile temsil ettiğine ve edeceğine inancımız tamdır.

         Mersin’de yapmayı planladığımız;”Kırşehir evi ya da Kırşehir Kültür Bahçesi” hakkında bilgi verdik. Zamanımızın yettiği ölçüde; Oda başkanlıklarımızı, basın mensuplarını ve dostlarımızı da ziyaret ederek, memleket hasretimizi bir nebzede olsa giderdik.

         Değerli Başkanımıza ve tüm Kırşehir yaşayanlarımıza, hayırlı olsun diyor, saygılar sunuyoruz.” (HABER: DİDEM CEYLAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN