ARENA’dan Başkan Ekicioğlu’na Ziyaret

11 Nisan 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
537 defa okundu.

ARENA’dan Başkan Ekicioğlu’na Ziyaret

40 Arena Gazetesi imtiyaz sahibi Sait Yanık, Grafik Tasarımcı Didem Ceylan ve stajyer Harun Şener ile birlikte 25 yılın ardından 31 Mart Mahalli İdareler seçimine Millet İttifakı adayı olarak giren ve gerçekleşen seçimde halk tarafından verilen oylarla Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

“Hayırlı Olsuna” gelen misafirlerini büyük bir memnuniyetle ağırlamaya devam eder Kırşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Ekicioğlu, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bu başarı hepimizin. Çok Şükür hiç kimseyi incitmeden bu süreci tamamladık. Hep birlikte Kırşehir’e çok şeyler katacağız. Bu şehre ne kattılarsa bir taş daha üzerine koyup 149 yıllık bir belediyeye bunu taçlandıracağız.

SADECE BU SEÇİMİ DEĞİL ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE DE YATIRIM YAPARAK İLERLEYECEĞİZ

31 Mart Yerel Seçimi bir bayrak yarışıydı. Biz de bu bayrağı bize yakışır şekilde teslim aldık. Gerçekten Ahi Evran’ın, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Cacabey’in, Aşıkpaşa’nın, Yunus’un torunları olarak da onlara laik olmaya çalıştık. Kimseyi kırmadan, incitmeden atlattık. Kapı kapı dolaşıp kendimizi en iyi şekilde tanıttık ve oy istemedik. Kırşehir kendine yakışanı yaptı. Kimin yanında durması gerektiğinin kararını verdi. Farklı bir seçim politikası izledik. Büyük küçük demedik. Gücümüz ve zamanımız yettiğince her yere gittik. Türkiye’ye yakışan, Türkiye’ye ihraç olması gereken bir seçim çalışması yaptık bunu da Kırşehir’i temsil etmek için gittiğim her yerde dile getireceğim. Kırşehir’e adalet yakışıyor. Yakışanda buydu zaten bunun için bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum, aday arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışını aslında kimse olmadı, kazanan Kırşehir oldu. Benim senin onun değil bu seçim hepimizin başarısıdır.”

(40 ARENA HABER MERKEZİ)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN