10 Ocak 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
290 defa okundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir. Türk basını, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu’nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğunu söylemek gerekir. Doğru ve tarafsız habercilik ilkesi ile vatanın ve milletin menfaatleri doğrultusunda haber yapmak ne kadar önemli ise yalan ve iftiralara karşı da demokratik ve özgür basının, hukuk kuralları içinde doğru ve gazetecilik ahlakı çerçevesinde olması her gazetecinin sorumluluğudur.

Başta yerel basınımız olmak üzere tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm gazetecilerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” (Haber Merkezi)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN