13 Haziran 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
641 defa okundu.

CHP İlçe ve Gençlik Başkanları Gece Gündüz Çalışmaktalar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Gençlik Başkanlığı 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İlçe seçim bürosunda ve seçim stantlarında çalışmalarını sürdüren partililer, vatandaşlara broşürler dağıtarak, kendilerine neden oy vermeleri gerektiğini anlatıyor.

İlçe Başkanlığı binasında oluşturulan seçim bürosunun yanı sıra İl ve İlçe binalarında Şehrin değişik yerlerinde kurulan stantlarda yoğun mesai dikkat çekiyor.

CHP Kırşehir İlçe Başkanı Selçuk Korkmaz Gençlik Kolları Başkanı Davut Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada; “Emniyet, İlçe Seçim Kurulu ile koordine içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl başkanlığı binamızı seçim ofisi olarak kullanıyoruz. Haberleşme sistemimizin parti binamızda olması aynı zamanda binamızın çarşı içinde olması nedeni ile böyle bir karar aldık. Diğer partilerimizin de binaları çarşı içinde olduğu için onlarda hali hazırdaki binalarını seçim bürosu olarak kullanıyorlar. Eski Ankara caddesi üzerinde ve Bekir Kadı Mahellesi Müftülük Karşısı Seçim ofisimiz ve stantlarımız var. Ayrıca İlçe ve Gençlik başkanlığı olarak yasak olan yerlere afiş, bayrak yapıştırmadık. Zaten yasal olarak bunlar engelleniyor, kamu kurumlarına afiş yapıştırmak yasak, seçim çalışmalarının yanı sıra bunları da denetlemek durumundayız. Emniyetin ilgili birimlerine bilgi veriyoruz.”

Seçim çalışmaları kapsamında giydirilmiş bir araçla ilçe genelinde seçmenlere ulaştıklarını dile getiren Korkmaz ve Kaya açıklamalarında şunları kaydetti; “Toplumun huzurunu bozmadan, vatandaşlarımızı rahatsız etmeden, ses sistemi ayarlanmış aracımız ile gerekli duyurularımızı yapıyoruz. Seçim çalışmalarımız İl ve ilçe genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim büromuza, tanıtım stantlarımıza ve bire bir görüşmelerimiz de vatandaşlarımızın bizlere ilgi, alakası memnuniyet verici. Halktan aldığımız tepkiler çok olumlu, görüştüğümüz insanlar artık ‘tamam’ diyorlar. 16 yılda ülkemizin geldiği durum, ekonomimizin durumu ortada. Dileğim daha aydın, daha umutlu günlerin ülkemize gelmesi, CHP 27. Dönem Milletvekili adaylarımız Dr Metin İlhan’a  Av. Çağdaş Gökalp’e ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye de çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi. (Haber: Filiz İSLİM)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN