5 ÇOCUKTAN 3’Ü TUTUKLANDI

8 Ağustos 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
580 defa okundu.
5 ÇOCUKTAN 3’Ü TUTUKLANDI

oto_ve_bisiklet_hirsizligi_suphelisi_5_cocuktan_3_tanesi_tutuklandi_h6631

Kırşehir’de otomobil ve bisiklet hırsızlığı yaptığı şüphesi ile adli makamlara çıkartılan 5 çocuktan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kırşehir’de üç ayrı mahallede, otomobil ve bisiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olarak 5 çocuk yakalandı. Şüphelilerden üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz son 3 gün içinde, Nasuhdede Mahallesi, Hacı Hasan Caddesi üzerinde 3 adet bisiklet ve Ahi Evran Mahallesi, M. Ali Yapıcı Bulvarı üzerinde 1 adet bisikletin çalınması olayları ile ilgili Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri tahkikat başlatmıştı.
Şüphelilerden, A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.’nin (16) Kervansaray Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde 40 AR 728 plakalı otomobilin çalınması olayına karışarak, aracı aldıktan sonra Kırıkkale yönüne gittikleri tespit edildi. Kırşehir ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüklerinin yaptıkları ortak çalışma neticesi, şüpheliler yakalanarak Kırşehir’e getirildi.
A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.(16) ile M.T.(14) ve Ü.Ş.(16) isimli 5 şüpheli, adli işlem yapılmak üzere, ‘Yaşı küçük çocuk ve suça sürüklenen çocuklar’ ile ilgili kanun kapsamında Kırşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.(16) tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken M.T.(14) ve Ü.Ş.(16) haklarında işlemlerin devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN