40 Arena Haber Ne Yazarsa Odur !

12 Ocak 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
3435 defa okundu.
40 Arena Haber Ne Yazarsa Odur !

40 Arena Haber Ne Yazarsa Odur !

AK Parti Kırşehir Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2019 tarihinde 40 Arena Gazetesi olarak AK Parti ilçe adaylarını biz açıklamıştık. Gördük ki AK Parti Kırşehir Aday Tanıtım Toplantısında açıklanan adaylar haberini yaptığımız adaylardır.

AK Parti’nin Kırşehir’de 6 ilçe ve 3 belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, ilçe ve beldelerden çok sayıda partili katıldı.

Gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci konuşmasında şunları kaydetti; “31 Mart’ta yeni bir başlangıca merhaba diyeceğiz. Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil, Türkiye her alanda büyük değişim ve dönüşümleri yaşadı. Bizler ülke genelinde yaşanan değişimleri Kırşehir’de de yaşatmak istiyoruz. Birilerinin yapmaya ufuklarının yetmeyeceği sayısız eseri Kırşehir’e kazandırdık. Kimsenin yapmaya cesaret dahi edemediği altyapı sorunlarını çözdük. Birileri bol keseden atıyor, ama millet itibar etmiyor. Değişim ve dönüşümü durmadan devam ettirmek istiyoruz.

KIRŞEHİR VE İLÇELERİNİN DEĞİŞİMLERİNİ DURDURMADAN DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

On yılda Kırşehir’e birçok eser kazandırırken kapımız ve gönlümüz herkese açık oldu. Sevgi ve muhabbetle birçok işi hayata geçirdik. Seçim olduğunda farklı bir maske takılıyor. Bizler o maskeleri indirmeye hazırız. Bizler, halkımızla yola çıktık ve onlara da güveniyoruz. Kırşehir 6 ilçesi ve merkezi ile bütün birlik ve beraberliği bizler bozmayacağız. Rabbim ne dilerse biz onu yaşıyoruz. Davamızda küslük ve kırgınlık olmaz. Meselesi hizmet etmek olanın kişisel meselesi olmaz. Sahada dedikodulara fırsat vermeden sahada olacağız. Kırşehir’de yapılanları bütün ilçelere yansıtmak istiyoruz

MHP ile ittifakın il ve ilçelerde farklı adaylarla çıkılsa dahi devam ettiğini ifade eden Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu süreçte asla MHP’li kardeşlerimizi de incitmeyin.

31 MART’TAN SONRA DA CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM EDECEK

Hassas davranmanızı rica ediyorum. Teşkilatımız ve halkımızla omuz omuza 5 yıllık yeni hedeflerimizi açıklayarak yolumuza devam edeceğiz. Meselemiz kavga değil insanları birleştirmek ve şanlı bayrağımızın güçlü şekilde dalgalanmasını hep birlikte başaracağız. Şehrin hizmet etmediğimiz nokta yok. Kırşehir Belediyespor’u ilk yılında lider yaptık. Şampiyonluğu da yaşatacağız. Ne yaptılar ki; bu millete milletin huzuruna çıkacaklar. Menfaati olduğunda meydanlara çıkanlara izin vermeyin.”

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ !

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin konuşması sonrası Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Ankara Milletvekili Hacı Turan, iyi dileklerini kalabalığa iletti. Programa ilçe ve belde adaylarını açıklamak üzere katılan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin her bir ferdinin gece gündüz seçimler için çalışacağını ve zafere ulaşacaklarını söyledi.

İl, ilçe ve belde teşkilatlarının yanı sıra, kadın ve gençlik kolları üyelerine büyük görevler düştüğünün altını çizen MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, şunları kaydetti: “Kadın ve gençlik teşkilatlarımız bizim ulaşamadığımız yerlere ulaşmada, ziyaret edemediğimiz noktalara gitmekte önemli görev alıyorlar. Kadınlarımız ev ziyaretleri gençlerimiz ise gençlik buluşmaları ve toplantıları ile farklı farklı gruplara ulaşacaklardır. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde her bir partilimiz gece gündüz demeden, zaman gözetmeden çalışmalıdır. Bu yolda azim, gayret ve samimiyetle hareket etmeliyiz. AK Parti’nin hizmet aşkına yakışır bir şekilde kimseyi kırmadan, darılmadan çalışmalıyız.”

Ceylan, konuşmasının ardından 6 ilçe ve 3 belde belediye başkanı adayını, kürsüye davet etti.

İlçelerde, Akpınar’da Mustafa Karahan, Akçakent’te Yılmaz Kılıç, Boztepe’de Ramazan Aydın, Çiçekdağı’nda Hasan Hakanoğlu, Mucur’da Atılgan Yılmaz, Kaman’da Necati Çolak, Köseli beldelerinde ise Ümüt Köse, Kurancılı’da Adem Bıcakcı ve Özbağ’da Nazmi Ay, belediye başkanlıklarına aday olarak gösterildi.

Programda, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan da konuşmalarını yaparak program son buldu. (Haber: Didem CEYLAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN