“Teşekkürler Kırşehir” dedi

24 Eylül 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
651 defa okundu.
“Teşekkürler Kırşehir” dedi

3.Kırşehir Kitap Fuarı’nda Usta Yazar Sinan Yağmur ve Tolga Akpınar Rüzgarı esti. Akpınar ve Yağmur;

“Teşekkürler Kırşehir” dedi

Tolga Akpınar, 23 Eylül 2018’de Kırşehir’de düzenlenen Kitap Fuarı’nda geçirirken,

Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar, geçen hafta sonunda Kırşehir’de düzenlenen 3. Kırşehir Kitap Fuarı’na katılarak tüm kitaplarını sevenleri için imzaladı. Yazar Tolga Akpınar, 23 Eylül Pazar günü saat 13.00’te Cacabey Meydanı’ndaki Kitap Fuarı’nda sevilen kitaplarını imzaladı. Gazetemiz muhabirine gördüğü ilgi ile ilgili memnuniyetini dile getiren Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar açıklamalarında şunları kaydetti; Öncelikle kıymetli abim Sinan Yağmur ile imza günümüzü beraber gerçekleştirmek mutluluğuma bir mutluluk daha ekledi. Kitaplarıma gösterilen ilgi beni mutlu ediyor. Kırşehir’de çok sayıda okurumla sohbet imkanı bulduğum gibi, kitabımı imzaladım.

EN ÇOK SEVİLEN KİTABIM “AŞKA DEVA”

Daha önce yayınlanan kitaplarının büyük beğeni topladığını ve en çok satan kitaplar listesinde yar aldığını belirterek, Destek Yayınları’ndan çıkan 176 sayfalık kitabı hakkında açıklamalarda bulunurken, “Aşka Deva Romanı, Deva adlı erkek çocuğunun yarı rüya yarı gerçek hayatında başına gelen olaylarla nasıl mücadele ettiğini anlatıyor. Romanı okurken seyahatlere çıkacak, gitmediğiniz diyarlara gidecek, hiç duymadığınız şarkıları dinleyeceksiniz. Mesela bir gece vakti ay ışığını takip edip çekirgelerle birlikte yol yürüyeceksiniz. Bir karınca olup sırtınızda buğday taşıyacaksınız. Aşka Deva salt aşkı anlatan bir roman değil. Hüznün, hasretin ve tüm karmaşıklığıyla hayatın Romanı. O yüzden bu roman her yaş grubuna hitap ediyor. Gençler okumalı ama özellikle babalar ve anneler de okumalı. Şunu diyebilirim ki, şimdiye kadar yazdığım kitaplar içerisinde en fazla emek harcadığım, bütünleştiğim ve yazarken her cümlesini adeta yaşadığım bir kitap oldu Aşka Deva” dedi.

Yalın, akıcı ve samimi üslubuyla öne çıkan yazar Tolga Akpınar, Aşka Deva adlı romanında aile içi şiddetin ve psikolojik baskıların açtığı kapanmaz yaraları içtenlikle ve şahane bir kurguyla anlatıyor. Yazar Tolga Akpınar’ın yeni kitabı Aşka Deva, bütün kitapçılarla birlikte Kitapyurducom ve D&R’dan temin edebilecek.”

Kırşehir’e 3. Kırşehir Kitap Fuarı’nda 23 Eylül 2018 tarihinde saat 15:00’da Kırşehirli sevenleriyle buluşan bir diğer usta isim ise Sinan Yağmur oldu. Yağmur, gazetemiz muhabirine yaptığı özel açıklamalarda şunları kaydetti; “Kırşehir 3. Kırşehir Kitap Fuarı’na geçen yılda davet edilmiştim ve yine bir hayli memnun kalmıştım. Kırşehir okumayı seviyor. Değerlerine sahip çıkıyor. Bu Yıl üçüncüsü düzenlenen kitap fuarında gördüm ki, Kırşehir kitabı ve kendine bir şeyler katmayı seviyor. Kırşehir her şeyin en iyisine layık, Kırşehirliler bunu hak ediyor. Okumak birine bin katmaktır. Burada olmaktan çok ama çok keyif alıyorum. Tekrar görüşmek dileği ile. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

SİNAN YAĞMUR KİMDİR:

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehirde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984 te, selçuk üniversitesi ilahiyat fakültesindende 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl “Kelâm ve İslâm Felsefesi” Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı.

1991 yılında kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır ihl de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci’ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evil ve 2 çocuk babasıdır. Selçuk belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel tvlerde eğitim proğramlarına katılmıştır.

24 Adet yayınlanmış eserlerinden bazıları: Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Mesneviden Seçme Hikayeler, Karagöz ve Hacivat, Dede Korkut Hikayeleri, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz. Mevlâna Tennure ve Ateş, Bilmezsiniz Ama Babalar Da Ağlar. Barış Peygamberi, Mesneviden İnciler, Cennetin Gülü, Esma-i Hüsna, 40 Hadis, Ölülerden Özür Beklenmez, Sevda Şelalesi, Esma-i Hüsna Ve Hadis-i Kutsiler, Arkadaşım Hayvanlar, Minik Kalplere Dini Hikayeler, Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems. (Haber: Didem CEYLAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN