“23 Nisan Bir Dönüm Noktasıdır”

21 Nisan 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
225 defa okundu.
“23 Nisan Bir Dönüm Noktasıdır”

müdür-028-Custom-2

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş Gününü Mustafa Kemal Atatürk Bir Bayram Olarak Kabul Ederek, Çocuklara Gösterdiği Değeri ve Önemi Bir Kez Daha Göstermiştir ”

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Ramazan Baykara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününün bir bayram olarak kabul edilmesinin çocuklara gösterilen önemi de gösterdiğini ifade etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, mesajında, “23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasıdır. Bugün, Milletimizin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı gündür. Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının ilk ve tek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 97. yaşını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum’’ dedi.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN