Trafik Işıkları Neden Yanmıyor?

19 Ekim 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1627 defa okundu.
Trafik Işıkları Neden Yanmıyor?

Kırşehir kent merkezindeki Askerlik Şubesi Kavşağı’ndaki trafik ışıklarının yanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Şehirde trafiğin en yoğun olduğu iki bölgede yayalara hitap eden ve bakım ve onarımının Kırşehir Belediyesi’ne ait olduğu trafik ışıklarının günlerdir yanmadığı ileri sürüldü. Trafiğin rahat akabilmesi için ışıkların yanmasını isteyen sürücüler, her gün kazalarla burun buruna geldiklerini söylediler.  Yayaların da zor durumda kaldığını söyleyen sürücüler, “Şehrin en işlek kavşaklarında olan Atatürk Bulvarı ile Vazo Kavşağı’nın ışıkları günlerdir yanmıyor. Bilhassa yayaları geçtiği yollarda ne sarı, ne kırmızı ne de yeşil ışıklar hiç biri yanmıyor. Bazı sürücüler kavşaklara çok hızlı giriyor. Dolayısıyla bu hem sürücüler hem de yayalar için tehlikeli oluyor. Şehirde zaten doğru dürüst trafik ışıkları çalışmıyor bari trafiğin en yoğun olduğu yerlerde ışıklar yansın” şeklinde konuştular.
Her gün trafikte seyreden araçlarla burun buruna geldiklerini söyleyen vatandaşlar, “İllaki birilerinin canı yanacak ya da birileri burada kötü bir kazayla hayatını kaybedecek de ondan sonra mı ışıklar yapılacak? Birilerinin hayatı kararacak da ondan sonra yapacaklar. Hiçbir yetkili de bunu görmüyor mu? Hemen hemen Kırşehir ‘de bulunan herkesin günde en az bir defa kullandığı bir caddede böyle bir sorunun olması hiç normal olan bir durum değil” diye dert yandılar.

HABER: SERHAT ERDOĞAN

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN