Muhtarlara Adalet Çalıştayı

28 Ağustos 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
613 defa okundu.
Muhtarlara Adalet Çalıştayı

“Tüm Dünyanın Duyduğu Adalet Çığlığımız, Saraylardan Duyulmasa, Kulaklar Tıkansa da, Halkın Adalet Arayışı Çığ Gibi Büyüyor.”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve gazetemiz yazarlarından olan Yıldırım Kaya açıklamalarda bulundu. Yıldırım Kaya yaptığı açıklamada:” “Adalet Yürüyüşü” ile Türkiye’nin ve dünyanın gündemine oturan adalet arayışımız “Adalet Kurultayı” ile devam ediyor. Tüm dünyanın duyduğu adalet çığlığımız, saraylardan duyulmasa, kulaklar tıkansa da, halkın adalet arayışı çığ gibi büyüyor.

Çanakkale’de halkın katılımıyla düzenlediğimiz “Adalet Kurultayı” paneller ve çalıştaylarla devam ediyor. Yaşlı , genç, çocuk, işsiz, öğrenci, memur, emekli, zengin, fakir, avukat, hakim, savcı, doktor, asker, mühendis, siyasetçi, muhtar…. Herkes adalet arıyor.

Toplumun her kesimi yüksek sesle mağduriyetlerini ve adalet taleplerini haykırıyor. Bu kesimlerden biri de her konuda sorumluluk alması istenen, yetki tanımı olmayan, memurlar gibi yargılanan,  iktidarın yanında olması istenen, her daim alkış beklenen muhtarlar.

Adalet Kurultayı’nda muhtarlar da adalet arıyor. Muhtarların sorunlarını konuşmak ve adalet taleplerini gündeme getirmek için “Muhtarlara Adalet” başlığı altında bir çalıştay düzenliyoruz.

“Muhtarlara Adalet Çalıştayı”mızda muhtarların bütün sorunlarını masaya yatıracağız. Söz muhtarlarda olacak, onlar konuşacak biz dinleyeceğiz.

Tüm muhtarlarımızı sorunlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Adalet taleplerini tüm Türkiye’ye duyurmak ve çözüm önerilerini sunmak için 29 Ağustos Salı günü, saat 14:30-16:30 saatleri arasında, sunumunu benim yaptığım “Muhtarlara Adalet Çalıştayı”na davet ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN