Kuşak sınavı yapıldı

7 Kasım 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
807 defa okundu.

10479691_10203869732597944_427867978_nKırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Teakwondocuları “Kuşak Sınavı” başarıyla yapıldı.
Dün Aşıkpaşa Spor Salonu’unda Atrenör Salim Demir ve Sinan Demir nezaretind yaklaşık 3 saat süren kuşak sınavı yapıldı.
Kuşak Sınavı’ndan sonra 40 Arena gazetemize açıkamalarda bulunanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Teakwondo Antrenörü Salim Demir açıkalamarda buldu.
Demir yaptığı açıklamada; “Kuşak Sınav komitesi olarak, denetimde bulunan Milli antrenör ve Teknik direktör Sinan Demir, Teakwondo il temsilcisi Atilla Tan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürümüz Şaban Güneş, Şube Müdürümüz Ramazan Çeliksoy, denetiminde 50 sporcu ile katıldığı Kuşak Terfi Sınavı başarıyla sonuçlandı.

Yaptığımız bu kuşak sınavı sonrasında bir üst kuşağa geçen sporcularımıza sınav komitesi olarak yeni kuşaklarını takdim ettiler. Kuşak Terfi Sınavı’nda bizleri yalnız bırakmayan ve bizlerin her zaman yanında olan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş’e ve Şube müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Antrenör Salim Demir ayrıca Teakwondo çalışmaların devam ettiğini ve öğrencilerin Teakwondoya olan büyük ilgileri bizleri son derece mutlu ettiğini söyledi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN