KORUYUCU AİLELERDEN DESTEK

27 Mart 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
342 defa okundu.
KORUYUCU AİLELERDEN DESTEK

 DSC_6387

Gönül Elçileri Bereket Ormanı ağaç dikim kampanyasına koruyucu ailelerden büyük destek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan  Gönül Elçileri Bereket Ormanı ağaç dikim kampanyasına, koruyucu aileler ve sosyal hizmet kurumları sakinlerinden büyük destek geldi.

Kırşehir’de bulunan koruyucu aileler çocukları ile birlikte Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk öncülüğünde Kındam Mahallesi Ökse bölgesinde oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanına fidan dikti.

Koruyucu ailelerle birlikte fidan dikimi yapan Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk, Kırşehir’de 2012 yılında sadece 1 olan koruyucu aile sayısının Gönül Elçileri Proje ile 23’e çıktığını belirterek; “23 ailemiz 26 çocuğumuzu sahiplenmiş durumda bulunuyor. Ayrıca koruyucu aile olmak için çok sayıda başvuru ise değerlendirme aşamasındadır. Çocuklarımıza kol kanat geren tüm ailelere teşekkür ediyorum, onları kutluyorum,” dedi.

Koruyucu ailelerin yanı sıra Huzur Evi sakinleri, Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri de ağaçlandırma programına katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yardım Sevenler Derneği, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği mensupları da fidan dikimine katılarak, Gönül Elçileri Bereket Ormanı ağaç dikim kampanyasına destek verdi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN