Kırşehir’de karayollarına 200 kilometre sathi kaplama yapıldı

14 Ağustos 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
459 defa okundu.
Kırşehir’de karayollarına 200 kilometre sathi kaplama yapıldı

 

Kırşehir’de karayollarına 200 kilometre sathi kaplama yapıldı

 Kırşehir Valisi İbrahim Akın, bu yıl il genelinde karayolları ekipleri tarafından 200 kilometre sathi kaplama-yol yenileme çalışması yapıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Akın, Karayolları Kırşehir 61. Şube Şefliğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şube Şefi Erkan Kılıç’tan karayollarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Akın, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların yolculuklarını güvenli bir şekilde tamamlamaları için yapımı devam eden yollarda trafik güvenliğinin en üst seviyede alınması gerektiğini ifade etti.

Her geçen gün artan araç trafiğini karşılayacak kalitede yolların hızla tamamlanması için çalışmalar yürütüldüğünü vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

“İlimizde karayolları teşkilatınca, bu yıl 200 kilometre sathi kaplama-yenileme çalışması yapılmıştır. Ankara-Kayseri yolu Hamit mevkisinde 10 kilometre gidiş-geliş asfalt çalışması ile Kaman ve Mucur ilçelerinde yürütülen yol çalışmaları devam etmektedir. Boztepe yolu sathi kaplama ve Çiçekdağı yolu kaplama-yenileme işlemleri bitmiştir. Vatandaşlarımızın ulaşım ve seyahatlerinde can ve mal güvenliğini sağlamak adına yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Karayolları Kırşehir Şefliği personelimizin de bu duyarlılıkla hareket edip çalışmalarını titizlikle yürüteceklerine eminim.”

KIRŞEHİR (AA)
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN